Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Vacature stage Ohpen Services

Functie Vacature stage Ohpen Services
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 3 of 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een nieuw, jong, ambitieus en dynamisch bedrijf in de online vermogensbeheer. Dit bedrijf staat voor Open, Eerlijk en Transparant en zich op deze manier onderscheiden van de gevestigde orde in de financiële sector. En dit gaat niet onopgemerkt: in 2011 hebben wij de Accenture Innovation Award gewonnen en in 2012 de Gouden Stier (De Oscar’s van de beleggingswereld).

Het bedrijf

dit bedrijf is een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf in software ontwikkeling. dit bedrijf staat voor Open, Eerlijk en Transparant en wil zich op deze manier onderscheiden van de gevestigde orde in de sector. dit bedrijf is opgericht door een team van zeer ervaren bancaire professionals en software ingenieurs met een gezamenlijke missie: het ontwikkelen van het beste core-banking platform in de wereld. En dit gaat niet onopgemerkt: in 2011 hebben wij de Accenture Innovation Award gewonnen en in 2012 de Gouden Stier (De Oscar’s van de beleggingswereld).

De uitdaging

dit bedrijf Services is gericht op het bedienen van onze Business – to – Business klanten aan wie wij ons innovatieve beleggingsplatform in SaaS en BPO vorm aanbieden. Omdat wij een jong en groeiend bedrijf zijn, hebben wij verschillende meeloopstages beschikbaar. De werkzaamheden zijn zeer divers en beslaan ondersteuning van de afdeling in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan inventarisatie van de klantwensen, interne communicatie en afstemming van processen en het opstellen van reportings.

Het aanbod

Je werkt in een ambitieus en enthousiast team in het centrum van Amsterdam. We doen ons uiterste best om het werkklimaat zo fijn mogelijk te maken. Denk hierbij aan gym van 120 vierkante meter inclusief kleedkamers en douches waar kickboks- en yogalessen worden gegeven. Relax ruimtes met een pooltafel, tafeltennis tafel en een kantine met een bar in één van de mooiste panden van Amsterdam (vinden wij).

Solliciteren?

Stuur je CV en motivatiebrief per e-mail naar work@ohpen.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is a young, ambitious and dynamic company in cloud Banking Software Development. Founded in 2009 by a team of highly experienced banking professionals and software engineers that all sh...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »