Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Gezocht: ambitieuze stagiair(e) voor online marketing stage

Functie Online Marketing
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben je nog student en veer je op bij termen als communicatiestrategie, branding en PR? Dan is Linden & Barbosa op zoek naar jou. Maar let op! Reikt je ambitie niet verder dan een beetje koffie halen en het kopieerapparaat bijvullen? Dan heeft reageren weinig zin. Bij ons is namelijk alleen maar plek voor de ├ęcht gedreven stagiaire die als volwaardige medewerker durft mee te draaien in een dynamische organisatie. Dat betekent hard werken aan belangrijke opdrachten voor verschillende mooie merken.

Je bent nog niet afgehaakt? Mooi. Dan kan het zomaar zijn dat jij die werkervaring mee pakt. We zoeken jou als je op school het gevoel hebt dat je vaak de kar moet trekken. Jij bent iemand die altijd je eigen creatieve draai weet te geven aan standaard schoolopdrachten. Bij ons leer je dingen op het gebied van slimme earned en owned media die je in de schoolbanken niet of nauwelijks tegen komt. Hoe meer inzet je zelf toont, hoe meer je mag doen. Dat je nog niet alles kunt is logisch. Ambitie en de wil om iets te leren vinden we belangrijker.

De stage periode is vanaf 1 september 2015. De stagevergoeding is in overleg. Heb je interesse? Stuur dan een korte motivatie, cv en evt. voorbeelden van creatief werk per mail naar Annette Timmermans, office@lindenbarbosa.nl. Voor overige informatie kun je natuurlijk ook even contact met ons opnemen via 020 589 39 93 of op www.lindenbarbosa.nl.

Werkzaamheden

  • Redactionele social media planning
  • Schrijven van blogposts, Facebook-posts en tweets
  • Het maken van een webserie voor de organisatie.
  • Actief deelnemen aan brainstormsessies
  • Ondersteuning en content creatie bij evenementen

Gewenste profiel

  • MBO of HBO studenten van Media, Informatie en Communicatie of grafische opleidingen
  • Beschikbaarheid van 32 uur per week voor een periode van vier tot vijf maanden
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en het talent om dit om te zetten in een goede tekst

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Hoeveel tijd besteedt de gemiddelde Nederlander per dag aan het consumeren van media? Acht uur en veertig minuten, is het antwoord. En als we daar het mediagebruik in combinatie met andere activite...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »