Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Vacature afstudeerstage HBO studenten Informatica

Functie Afstudeerstage Informatica
Education level HBO
Location Haarlem
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking € 250,- bruto per maand.
Huidig opleidingsjaar 3 of 4

Taakomschrijving

Probleemstelling:

Netaffairs maakt gebruik van een intern automatiseringssysteem. Via dit systeeem worden al onze interne en externe servers/systemen aangestuurd met betrekking tot onze diensten. Onze servicedesk is de omgeving waarmee we onze klanten kunnen bedienen. Denk hierbij aan domeinnamen aanvragen, DNS aanpassingen, VPS configureren, E-mail adressen aanmaken etc. Deze omgeving is de spin in het web van onze automatisering.

Om onze servicedesk uit te breiden en meer functies via ons interne automatiseringssysteem te automatiseren en te verbeteren is er onderzoek gedaan hoe we dit het beste kunnen realiseren.

Doelstelling:

Netaffairs wil graag dat er aan de hand van een vooropgesteld plan aanpassingen worden gedaan aan onze huidige automatiseringssysteem/servicedesk omgeving. Je doet onderzoek, programmeert, test en evalueert het huidige systeem en de verbeteringen die zijn doorgevoerd.

Het uiteindelijke doel van deze stage is om een servicedesk omgeving te realiseren die meer functies bevat, gebruikersvriendelijk is voor onze klanten en klaar is om in de toekomst verder uit te breiden. Uiteindelijk ben jij degene die een revolutionaire omgeving bouwt waarin klanten krijgen wat ze van ons verwachten.

Einddoel stagiair:

De stagiair zal gedegen kennis krijgen van PHP, goed leren werken met MySQL en gaan werken met SVN.

Je doet onderzoek, programmeert, test en evalueert het huidige systeem en de verbeteringen die er zijn doorgevoerd.

De stagiair zal deel uitmaken van een team (8) zeer ervaren php ontwikkelaars. Er is een (technische) stage begeleider die de stagiair gedurende deze 20 weken zal ondersteunen en begeleiden.

Werkzaamheden

  • Je doet onderzoek, programmeert, test en evalueert het huidige systeem en de verbeteringen die zijn doorgevoerd.

Gewenste profiel

  • HBO studenten Informatica
  • Beschikbaar voor 20 weken

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Netaffairs Internetdiensten levert sinds 2000 online (cloud)diensten zoals VoIP, hosted desktop, hosted e-mail, xDSL en glasvezel verbindingen, domeinregistratie en web hosting.

Netaffairs is ee...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »