Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Begin je al te watertanden? Goed nieuws! Wij hebben in Wateringen (NL) niet alleen een comfortabele stoel en een pak uitdagingen voor je klaarliggen, maar na een positieve stage bekijken we graag de mogelijkheid om je in dienst te nemen!

Je wordt bovendien met open armen ontvangen in een enthousiast, professioneel team én je krijgt alle kansen om je expertise en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Zo kun jij samen met ons je stempel drukken op de keuken van vandaag en morgen!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

BK Cookware bv

BK Cookware bv

Met onze passie creëren wij een optimale kookbeleving voor de consument. Het resultaat: iconische producten en diensten die daadwerkelijk waarde toevoegen aan de keuken van nu. Deze onvoorwaardelijke liefde voor koken is een van onze merkwaarden.

Bevlogen
Onze bevlogen medewerkers delen hun passie graag met anderen, zodat iedereen van koken kan genieten.

Vindingrijk
De producten van BK zijn vernieuwend en kunnen op slimme manieren worden toegepast, zodat koken voor iedereen elke dag opnieuw een aangename, geslaagde ervaring wordt.

Vertrouwd
BK is al meer dan 165 jaar de autoriteit op het gebied van pannen en combineert Nederlands ambacht met een goed ontwerp om thuiskoks te ontzorgen.