Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Vacature Stagiair Front Office M/V (per mei, september, december 2014 en februari 2015)

Functie Stagiaire Front Office
Education level MBO, HBO
Location Asperen
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

‘Veelzijdig in gastvrijheid’. Dát is ons motto; een luxe driesterren accommodatie met vijfsterren gastvrijheid. Centraal gelegen in het land, vlak bij de Linge, tegenover het pittoreske Leerdam, biedt ons hotel een scala aan mogelijkheden om te ontspannen, om u te vermaken en om elke particuliere of zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Wij hebben de beschikking over acht grote en kleinere vergaderzalen, drie restaurants en 64 hotelkamers. Daarbij hebben we ook speciale faciliteiten zoals onze sporthal, bowlingbanen en het naastgelegen Health Center om het aanbod voor onze gasten zo compleet mogelijk te maken. Door de veelzijdigheid het perfecte bedrijf voor een leuke stage. Je werkt in een team van enthousiaste medewerksters. Een van deze medewerksters wordt jouw coach en zal je inwerken. Na verloop van tijd zal je zelfstandig diensten gaan draaien binnen onze organisatie. Je zal werken in wisseldiensten, ook tijdens het weekend.

Werkzaamheden

  • Ontvangen en inchecken/uitchecken van gasten - verstrekken van informatie aan de gasten - verlenen van service aan onze gasten, bedienen telefooncentrale, aannemen reserveringen en inboeken in Fidelio

Gewenste profiel

  • Een enthousiaste en gastvrije persoonlijkheid met goede communicatie en sociale vaardigheden – representatief voorkomen – beheersen van de talen (Nederlands en Engels verplicht)
  • zelfstandig werken, maar ook in teamverband – verantwoordelijkheidsgevoel – accuraat en pro actief – flexibel en improvisatie vermogen. Minimaal MBO+ en 18 jaar.

Wat bieden wij

  • Een zeer leerzame en afwisselende stage in een boeiende en groeiende organisatie. Een prettige en collegiale werkomgeving waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd.
  • Je ontvangt een stage vergoeding en een kilometer vergoeding conform de wettelijke regels. Mocht het vervoer een probleem zijn, is de mogelijkheid tot overnachting bespreekbaar.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

‘Veelzijdig in gastvrijheid’. Dát is ons motto; een driesterren accommodatie met vijfsterren service. Centraal gelegen in het land, vlak bij de Linge, tegenover het pittoreske Leerdam, biedt ons ho...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »