Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Verken de wereld van marketing en communicatie!

Functie Marketing en Communicatie
Education level HBO
Location Best
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wil jij jouw marketing en communicatie skills eindelijk eens toepassen in de praktijk? Wil je ervaren hoe het is om in een dynamische en informele werkomgeving met ambitieuze professionals te werken? Grijp dan nu je kans! CDC Complete Tandzorg biedt jou, de energieke marketeer in spé, een stage aan. Wij verwelkomen graag iemand met een eigenwijze kijk op marketing, die commercieel is ingesteld en snel kan schakelen. Als jij je herkent in dit profiel, dan zijn we op zoek naar jou!

Wat wordt jouw uitdaging?

De focus van het Marketingteam is gericht op het creëren van naamsbekendheid en groei van CDC Complete Tandzorg. Jij kan hier een belangrijke rol in gaan spelen! Samen met de Marketing Specialist ga je het marketingplan (verder) uiteenzetten en werk je mee aan een heldere en eenduidige positionering. Je doet onderzoek naar de markt waarin CDC Complete Tandzorg actief is. Je mag marketingcampagnes en acties bedenken en uitvoeren. Deze ga je zowel offline alsmede online onder de aandacht brengen. Je houdt je verder bezig met de externe communicatie, content marketing en events. Je schrijft nieuwsbrieven, onderhoud de website en bent actief op de verschillende social mediakanalen van CDC Complete Tandzorg. Jouw creatieve brein wordt geprikkeld bij de ontwikkeling van promotiematerialen. Verder ben je nauw betrokken bij het organiseren en bijwonen van events. Uiteraard staan wij ervoor open om samen met jou een onderzoeksvraag te formuleren en zullen wij jou ondersteunen en begeleiden tijdens je onderzoek.

Gewenste profiel

 • Je bent een gedreven HBO student met een opleiding in de richting van, of met affiniteit voor (Online) Marketing, Communicatie of Media.
 • Je beschikt over een flinke dosis creativiteit en je bent handig met vormgevingsprogramma's als Adobe, Photoshop, Illustrator, Prezi, Mailchimp etc.
 • Je hebt kennis van het online landschap en social media, ervaring met SEO/SEA is gewenst.
 • Je begrijpt hoe een CMS werkt en je kunt vlot schrijven.
 • Je pakt op een proactieve wijze verschillende projecten op en neemt graag het initiatief.
 • Je kan goed samenwerken maar ook zelfstandig aan de slag gaan.
 • Je houdt de nieuwste online trends bij en je tweet, pint, liked en blogt de hele dag door.
 • Je vindt het leuk om de nieuwste marketingontwikkelingen actief bij te houden en deze mogelijk toe te passen in de praktijk.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent analytisch ingesteld en je schrikt niet van statistische inzichten.

Wat bieden wij

 • Een extra zakcentje om je studentenleven te bekostigen.
 • Wij bieden jou de ruimte om ook een eigen onderzoek te doen, zodat de door jouw voorgestelde en/of uitgewerkte initiatieven ook daadwerkelijk in de praktijk worden gebracht.
 • Een kijkje in de keuken van écht ondernemerschap met veel afwisselende taken en dagen.

Wij zoeken een stagiair voor een fulltime stage. De startdatum, duur en de verdere invulling van deze stage zijn bespreekbaar.

Check www.cdctandzorg.nl voor een eerste indruk!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »