Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Verschillende leuke, leerzame stageplaatsen op dagbestedingslocaties in Regio Waterland.

Functie (persoonlijk)begeleider gehandicaptenzorg bij Odion
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Purmerend
Dagen per week 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking Bovengenoemde stagevergoeding is gebaseerd op een werkweek van 36 uur. De stagevergoeding is conform de CAO-Gehandicaptenzorg.

Taakomschrijving

Wat ga je doen als stagiaire?

Je draait mee met activiteiten en je geeft begeleiding en ondersteuning aan de groep, activiteit en individuele cliënt. Deze activiteiten variëren per locatie, je kunt denken aan creatieve activiteiten zoals houtbewerking, schilderen of ceramiek op een dagactiviteitencentrum. Ook kun je cliënten bij hun werkzaamheden in een bouwmarkt, winkel, eetcafé of verpleeghuis ondersteunen of kinderen begeleiden bij ontwikkelingsgerichte activiteiten. Op meerdere locaties ondersteun je cliënten ook bij ADL handelingen.

De locaties

Odion begeleidt mensen met een verstandelijke-, lichamelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel. Zowel (jong)volwassenen als kinderen. Zij krijgen dagbesteding aangeboden passend bij hun beperking, mogelijkheden en interesses. Er zijn dagactiviteitencentra, leerwerkbedrijven en een orthopedagogisch dagcentrum voor kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Je vindt meer informatie over deze verschillende locaties op www.odion.nl

Odion

Met zorg het gewone leven ondersteunen, dat doen we bij Odion en daarbij is geen vraag te gek. Met energie en betrokkenheid onze cliënten en medewerkers begeleiden. Dat doen we direct vanaf de eerste werkdag zodat je alle facetten van Odion leert kennen. En wij jou natuurlijk! Dat zal snel gaan, want jouw stem wordt gehoord en we houden van kleinschaligheid. We wensen dat je je snel bij ons thuis voelt en dat je al gauw merkt: Hier zit ik goed!

Gewenste profiel

  • Je bent in opleiding voor een op de functie gerichte opleiding niveau 3,4 of 5.
  • Je bent leergierig, creatief en neemt initiatief
  • Je hebt humor en heel veel motivatie.
  • Je hebt een respectvolle houding waarbij de wensen en behoeften van de cliënt uitgangspunt zijn.

Wat kun je van ons verwachten?

Een leuke en gevarieerde stage werkplek binnen één van onze dagbestedingslocatie, met veel kansen en mogelijkheden om kennis en ervaring op te doen. Hierbij wordt je natuurlijk begeleid door een enthousiaste en geschoolde praktijkbegeleider. Na een geslaagde stage is de kans groot dat je als vakantiekracht op de locatie kan werken gedurende de zomerperiode. Veel stagiairs zien we na hun afstuderen weer als collega’s terug.

Solliciteren?

Kijk op werkbij.odion.nl en reageer via deze site!

Let op: alleen reacties via onze eigen website kunnen in behandeling worden genomen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren