Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Voltooi je studie met een uitdagende stage

Functie Web- en softwaredevelopment
Education level MBO
Location Schiedam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 200
Salaris opmerking
Huidig opleidingsjaar 2

Taakomschrijving

Na al die jaren studie wil je natuurlijk je studie afsluiten met een mooi resultaat. Dat begrijpen wij ook en denken dat wij jou de uitdaging kunnen bieden die je zoekt.

dit bedrijf verzorgt het beheer over een groot aantal netwerken in het MKB zowel via onsite oplossingen als specialistische hosting. Dit doen we met moderne hard en software en altijd technisch goed in orde. Naast de laatste versies van Microsoft Windows hebben we ook te maken met Exchange, SQL, Cisco en Voip (Lync) oplossingen.

Deze netwerken worden ingericht en beheerd door een team van professionals waar altijd plaats is voor nieuw talent.

Ormer ICT beschikt zowel over hosting oplossingen in meerdere datacentra als specialismen in het integreren van Cloud en On-premise oplossingen. Wil je echt wat leren en niet zomaar een stage? Neem dan vooral contact met ons op. We hebben zowel BOL als BBL mogelijkheden.

Werkzaamheden

  • Als stagiaire kun je kennis maken met een groot aantal facetten van een IT beheer organisatie, van dagelijkse ondersteuning tot migratie.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Ons bedrijf is opgericht in 1992 en van oorsprong specialist in Microsoft Infrastructuren. Haar technische consultants hebben kennis en ervaring opgedaan binnen diverse grootschalige projecten en z...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »