Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Wanted: Content creator stagiair(e) of vrijwilliger

Functie Content creator
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Lelystad
Dagen per week 3
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 4 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Dit bedrijf is op zoek naar iemand die vette content bedenkt en maakt om online te delen. Content die laat zien wie we zijn en wat we doen.

Maar wat doen we dan? Bij dit bedrijf zetten jongeren zich in voor een ander. Een soort vrijwilligerswerk maar dan niet suf. Wanneer je met ons meedoet, heb jij er zelf ook veel aan. We kijken we naar wat je écht tof vindt om te doen, je leert nieuwe skills, bouwt aan je CV en leert nieuwe mensen kennen. En dat allemaal terwijl je iets goed doet voor een ander! Er zijn ontzettend veel manieren om iets te doen voor een ander. Zo kun je je inzetten voor eenzame ouderen door bijvoorbeeld een high tea te organiseren; sporten met mensen met een beperking; samen met andere jongeren een toffe invulling bedenken voor een event van de gemeente, en nog veel meer. Bezoek onze website www.challengeup.nl voor meer informatie.

Wie ben jij? We zijn op zoek naar een content creator die net zo enthousiast is over dit bedrijf als dat wij zijn. Je bent niet bang om vragen te stellen, en vindt het leuk om mee te denken over de communicatie naar de buitenwereld. Natuurlijk zijn wij er voor je om je op weg te helpen, maar je kunt ook zelfstandig werken. Je bent goed in schrijven, bent bekend met Instagram en Facebook, het liefst ook met Linkedin en TikTok. Verder heb je weleens een filmpje in elkaar gezet, bijvoorbeeld van je vakantie, en kun je denken in leuke beelden/foto’s voor bij artikelen of posts.

Werkzaamheden - Het opstellen van een contentplanning waar voor elke week de media activiteiten worden vastgelegd. Je bedenkt (samen met ons) welke informatie we gaan delen. - Het maken en bedenken van content, denk aan: Het schrijven van social media posts, shooten en editen van filmpjes, foto’s maken van onze activiteiten en deelnemers interviewen. Maar we hebben ook input nodig voor onze website. Het is een pré als je kunt werken met Wordpress. - Meedenken over ons bereik: hoe kunnen we zo veel mogelijk mensen laten weten wat dit bedrijf allemaal doet?

En verder… - Heb je MBO 4 denk/werkniveau. Als je op school zit gaan we graag met je in gesprek over de stagemogelijkheden. (we zijn een erkend leerbedrijf) Maar je kunt ook bij ons aan de slag als vrijwilliger. - Hebben we je zo snel mogelijk nodig, tot 1 december 2020. - Kun je maximaal 24 uur bij ons aan de slag. Het aantal uren is in overleg. - Komt het wel eens voor dat een activiteit plaats vindt in de avond of in het weekend. Ook dan hebben we jou nodig om foto’s/ filmpjes te maken en content te verzamelen. We vragen een flexibele houding. - Ben je bereid om deels thuis te werken. Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk elke dag op kantoor te werken. - Kun je van ons een goede begeleiding verwachten, die je klaarstoomt voor het werkveld. Aan het eind van het jaar krijg je een kleinigheidje. - Zijn we een gezellige, ambitieuze en kleine organisatie waar we staan te springen om jouw visie.

En nu? Ben jij nu ook helemaal enthousiast geraakt? We horen graag van je! Als je het gevoel hebt niet op alle gebieden voldoende ervaring te hebben, schrik niet! Bel of app Melanie even, dan gaan we in gesprek over wat er mogelijk is. Ook wij zijn flexibel. Hopelijk tot snel! Melanie: +31 6 21164779

Werkzaamheden

  • communicatie uitingen bedenken
  • social media posts schrijven
  • communicatie planning maken

Gewenste profiel

  • Goed in het schrijven van teksten
  • Zelfstandig
  • Meedenkend

Wat bieden wij

  • Erkende leerwerkplek

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren