Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Wanted: Online marketing stagiair(e)

Functie Online marketing stagiair(e)
Education level HBO
Location IJsselstein
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Vind jij het leuk om posities in Google te verbeteren? Dan is deze stage wat voor jou! In de rol van online marketeer ben je verantwoordelijk voor onze posities in Google. Hierbij kan je denken aan: het onderhouden en uitbreiden van ons linknetwerk, het in kaart brengen van kwalitatieve links en het schrijven van korte, pakkende content. Kortom, Linkbuilding. Je werkt samen met een andere SEO specialist die jou begeleidt in het proces. Na deze stage kan jij jezelf een linkbuilder noemen.

Een werkdag van een online marketing stagiair(e) bij dit bedrijf:

Je begint de dag door een goede kop koffie te drinken. Zodra je scherp bent, open je onze SEO tool. Je analyseert de rankings van zoekwoorden van onze webshop www.acculadercenter.nl. Je bent hier immers al een maand voor aan het linkbuilden. Je ziet dat er nog kansen liggen en organiseert hier nieuwe acties voor. Vervolgens open je de mailbox. Je ziet verschillende aanvragen van linkjes van contactpersonen die je hebt benaderd. Je behandelt deze en zorgt ervoor dat jij één of meerdere waardevolle linkjes terugkrijgt. Vervolgens ga je verder met het schrijven van je SEO tekst die je al een tijdje wilde plaatsen op een link met een hoge trust-flow.

Na de gezellige lunch met collega’s ga je aan de slag met het schrijven van content voor onze andere webshop www.rubberbootshop.nl. Je begint met schrijven en voordat je het weet zit de middag er weer op. Je slaat de teksten op en zorgt ervoor dat deze klaar staan, zodat onze andere SEO specialist deze kan reviewen. Geen dag is hetzelfde en dat vind je zo leuk!

Gewenste profiel

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je kunt foutloos Nederlands schrijven en vlot typen
 • Je bent analytisch, gestructureerd en hebt een passie voor online marketing
 • Je bent bekend met begrippen als: zoekwoorden, domeinautoriteit en analytics
 • Je neemt graag initiatief en je bent niet bang om mensen te benaderen
 • Je ziet elke vraag als een nieuwe uitdaging en denkt in oplossingen

Wat bieden wij

 • Stagevergoeding natuurlijk! Inclusief reiskostenvergoeding.
 • Verantwoordelijkheid.
 • Uitstekende begeleiding
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Een eerlijke en open werksfeer.

Wil je deze uitdagende stage niet mislopen? Reageer dan meteen! Ben je overtuigd? Aarzel dan niet en stuur ons je CV en motivatie per e-mail. Heb je nog vragen? Dan kan je deze natuurlijk ook via de mail stellen. Of neem contact op met John van Schaik via het telefoonnummer: 06-30 61 06 81.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een jong en sterk groeiend internetbedrijf dat is gespecialiseerd in het online verkopen van boten, bootaccessoires, -onderdelen en toebehoren. Wij werken met een klein gedreven team...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »