Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Wat wil jij vertellen met theater?

Functie MBO en HBO stageplaatsen
Education level MBO, HBO
Location Rotterdam
Dagen per week 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Helaas zijn wij niet in staat een stagevergoeding te bieden, wel biedt het rcth iedere stagiair de mogelijk om lessen te volgen binnen de stage-uren waarmee een deelcertificaat vanuit onze eigen landelijk erkende opleiding spel, regie en theatercoach voor school en straat behaalt kan worden.
Huidig opleidingsjaar 2

Taakomschrijving

Wil je werken in een creatieve organisatie en heb je affiniteit met theater? Dan is het dit bedrijf wellicht iets voor jou!

Als stagiair(e) maak je deel uit van een enthousiast team van medewerkers.

Voor onze deeltijd theateropleiding , educatieve theaterprojecten zijn we op zoek naar een HBO stagiair(e) PR en marketing. Samen met de betreffende projectleider zul je je buigen over PR en marketing van de opleiding en/of theaterproducties en ga je zelfstandig aan de slag met het uitzetten van onze activiteiten d.m.v. nieuwsbrieven, flyers, onze website , internet en andere mogelijke middelen.

Periode en duur bij voorkeur 3 of 4 vier dagen per week, gedurende een half of heel schoolseizoen.

Werkzaamheden

  • ,Begeleiden en ondersteunen van leerlingen rondom een voorstelling. ,Meespelen in de voorstelling ,Ondersteunen/geven van dramalessen ,Voorbereiden voorstellingen, meewerken in de uitvoering.

Gewenste profiel

  • Het is belangrijk dat je enthousiast bent. Daarnaast moet je flexibel zijn. Je moet het leuk vinden om met kinderen en jongeren te werken en hen meer te leren over de maatschappij en de wereld.

Wat bieden wij

  • Bij ons sta je niet aan de zijlijn, maar ben je een belangrijk onderdeel van het team. Je maakt kennis met een andere, vernieuwende manier van kunstonderwijs met theater als belangrijkste middel.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Het dit bedrijf bestaat sinds 1988 en heeft als kerntaak de professionele deeltijdopleiding theatermaker voor iedereen vanaf 18 jaar. Sinds 2000 ontwikkeld het dit bedrijf educatieve theaterproject...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »