Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

We are hiring!

Functie Stagiair met (International) business development
Education level HBO, WO
Location Heemstede
Dagen per week 3 of 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Stig Delta is een kleine onderneming die zich bezig houdt met (International) business development gerelateerd aan gebiedsontwikkeling, logistiek en transport. Bijzondere aandacht gaat uit naar ontwikkeling van havens, bedrijventerreinen, distributieparken en het marktsegment agro-logistiek.

Projecten die wij in het verleden hebben uitgevoerd of die nu uitgevoerd worden bevinden zich in Nederland, maar ook in Zuid Afrika, Egypte, Colombia, Mexico en Panama. Opdrachtgevers zijn vaak overheden, zoals Ministeries, regionale overheden en transportautoriteiten.

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om in een kleine organisatie te werken en die ons kan ondersteunen bij het vinden en uitvoeren van opdrachten. Het vinden van opdrachten vindt plaats via aanbesteding (deadlines en opgelegde spelregels), of één-op-één, door zelf initiatieven te nemen door oplossingen te ontwikkelen.

Als geschikte kandidaat voldoe je volgens ons aan de volgende punten: - HBO of WO; - Stagiair; - gestructureerd, zorgvuldig, analytisch, kritisch, kan met deadlines werken, is vaardig in het schrijven van rapportages en correspondentie.

opleiding: HBO recht, (technische) bestuurskunde, sociale geografie, scheepvaat, transport en logistiek (dit zijn suggesties, niet doorslaggevend). talen: Nederlands en Engels is een must (goed in schrift en woord), Spaans is niet noodzakelijk maar wel een pré.

Ons kantoor bevindt zich in Haarlem. Enthousiast geworden? Voor meer informatie, mail naar support@stigdelta.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »