Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Web & Design stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf!

Functie Web & Design stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO
Locatie Amersfoort
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben jij een persoon die op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen webdesign en dit graag in de praktijk toepast? Zoek dan niet verder én neem contact op met dit bedrijfmp;A. Wij bieden je een uitdagende stage!

Wat ga je doen binnen dit bedrijfmp;A?

Tijdens jouw stage draait alles om design: van web tot video. Kies je voor veelzijdig of meer specifiek? Samen met onze creative director en marketingcollega’s maak jij projecten tot een succes. Wat ga jij zoal bij dit bedrijfmp;A doen?

  • Ontwerpen van grafische elementen;
  • Onderhouden en maken van verkiezings)websites;
  • Bewerken van video’s (o.a. van onze webinars en events);
  • Sparren over nieuwe oplossingen voor web & design;
  • Opzetten en ondersteunen van online marketingcampagnes;

En wie ben jij?

Creatief, oplossingsgericht én zelfstandig zijn drie eigenschappen die jij bezit. Je bent leergierig en vindt het leuk om met verschillende projecten tegelijk bezig te zijn. Photoshop, InDesign, Illustrator en Premiere zijn je beste vrienden. Daarnaast heb je kennis van HTML en CSS.

Volg jij een HBO-studie op het gebied van vormgeving of (grafisch) design? Ben je vanaf nu minimaal vijf maanden beschikbaar? Neem dan zeker even contact met ons op.

Wij zijn dit bedrijfmp;A!

Een team van retailexperts met een overkoepelend netwerk in binnen- en buitenland. Al meer dan 15 jaar helpen we retailers, merken en toeleveranciers om elke dag beter te presteren. Dit doen we met maatwerkproducten vanuit onze expertises: Insights, Consultancy, Education en Inspiration. Altijd met de consument als startpunt en kennisdeling als ons fundament.

Wat krijg je ervoor terug?

Allereerst een toffe ervaring binnen retail. dit bedrijfmp;A een is een jonge, informele en relatief kleine organisatie. Wanneer je meer verantwoordelijkheid aankunt, zul je die krijgen. Daarnaast heb je een vaste werkplek met laptop, vakantiedagen én niet geheel onbelangrijk: een stage- en reiskostenvergoeding.

Ben je na het lezen van deze vacature nog steeds geïnteresseerd? Overtuig ons van jouw kwaliteiten. Neem contact op met Marianne de Kruijf via mdekruijf@qanda.nl of via 033-2454637.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren