Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Webdesigner

Functie Stagiaire Webdesign
Education level MBO
Location Den Haag
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking stagevergoeding: Euro 250
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Beste student,

Zin in een interessante stageplek bij een A-merk webbouwer? Een stage bij ons bedrijf betekent echt werk voor echte klanten. The Real Deal. Dus als je graag iets wilt opsteken op je stage over hoe het er in werkelijkheid bij een multimedia bedrijf aan toe gaat, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je te groeien in je werk maar verwachten daar wel toewijding, creativiteit, inzet en werkplezier voor terug.

Tijdens je studie bijverdienen? Zit je nog op school en heb je echt iets in je mars op het gebied van vormgeving, interactie, flash animatie, programmeren en de bouw van (database gestuurde) websites? Dan zijn wij geintresseerd in jou! Flink wil jouw talent graag inzetten bij onze projecten.

Wie zijn wij dan? Flink is een full service webbouwer en richt zich op het ontwerpen en ontwikkelen van interactieve en communicatieve websites. Met een jong en enthousiast team houden we ons bezig met het uitdenken en opzetten van online marketing- en communicatieplannen en het ontwerpen en realiseren van internetprojecten. Hierbij wordt veel nadruk gelegd op vormgeving, interactie en usability van de website en/of de te realiseren applicatie.Veel van onze klanten zijn A-merken (zoals Volker Wessels, Nationale Nederlanden, TNO, Madurodam en de Hersenstichting.

Zegt het voort... Als je zelf al voorzien bent van een stageplaats of een baantje dan zijn er in je omgeving vast nog wel medestudenten die bij ons zouden kunnen en willen werken. Stuur onze informatie dan door en spoor ze aan om te reageren!

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn een creatief full service internetbureau in Den Haag. Met 15 ervaren specialisten bijten we ons al sinds 1997 vast in het ontwikkelen van succesvolle internetprojecten.

Van corporate w...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »