Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Webdeveloper met gevoel voor marketing en usability

Functie Webdeveloper
Education level HBO
Location Leeuwarden
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Er is een stagevergoeding
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Algemeen dit bedrijf is een jong bedrijf, maar heeft al jarenlange ervaring in het online succesvol maken van bedrijven. Of dat nu met een geslaagde online advertentiecampagne is, een redesign of volledig nieuwe website. dit bedrijf zorgt voor online succes en groeit daardoor snel. We zijn onlangs verhuisd naar een nieuw pand en hebben leuke klussen liggen voor ambitieuze stagiairs.

Opdracht Hoofdopdracht is het mee-ontwikkelen van een applicatie waarmee onze klanten de prestaties van hun online advertenties kunnen monitoren. Het idee staat, maar qua concept en techniek staat de applicatie nog in zijn kinderschoenen. Een mooie uitdaging voor een student die ervaring heeft met het programmeren voor het web en tevens interesse heeft voor (web)marketing en usability.

Naast deze afstudeeropdracht draai je mee met losse projecten. Dit kunnen projecten zijn voor klanten, maar we ontwikkelen ook zogenaamd ‘inhouse’ producten. Zo help je een nieuwe, veelbelovende beoordelingssite ontwikkelen. De website gaat deze zomer online, waarna direct gewerkt wordt aan versie 2.0, die de site uniek zal maken in Nederland. Als stagiair bouw je mee aan specifieke functies van de website, samen met een team (programmeur en marketeers) dat je begeleidt. Eveneens een leuke uitdaging waarbij je alle kans hebt mee te groeien!

Wat we verwachten van jou Als stagiair bij dit bedrijf heb je een passie voor internet. Je bent op de hoogte van de laatste trends en technieken en vindt het een uitdaging om die in te zetten om mooie dingen te maken. Je hebt aantoonbare ervaring in het programmeren voor het web. Daarnaast heb je gevoel voor marketing. Je weet wat belangrijk is voor je klant/doelgroep en programmeert altijd klantgericht. Bij dit bedrijf draai je volledig mee in een jong en ambitieus bedrijf. De sfeer is informeel en er is volop ruimte voor eigen initiatief en ideeën.

Werkzaamheden

  • programmeren
  • conceptontwikkeling

Wat bieden wij

  • vrijheid voor eigen initiatief
  • informele organisatie
  • veel praktische werkervaring

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in het online succesvol maken van bedrijven. Of dat nu met een geslaagde advertentiecampagne is, of met een volledig redesign van een website. dit bedrijf luis...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »