Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Webdeveloper PHP --> met kans op een baan!

Functie Webdeveloper PHP --> met kans op een baan
Education level HBO
Location Bussum
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking € 2,- p/u
Huidig opleidingsjaar 2 of 3

Taakomschrijving

Het bedrijf heeft al 10 jaar ervaring in het bouwen van databases voor het uitzendwezen. Binnenkort komt het op de markt met een uniek systeem dat alle ict mogelijkheden met elkaar combineert. Bijvoorbeeld: database, matching, relatie beheer systeem, marketing, mail, agenda, site intergratie, verlooning, debiteuren beheer, online ureninvoer, telefonie, personeelsbeheer en meer.

Het hele programma is ontworpen vanuit de gedachtegang van de gebruiker en branche. Tevens ontwikkelt en beheerd de organisatie diverse andere projecten en php- database systemen.

Een jong dynamisch bedrijf dat ambitieus een nieuw online webbased applicatie voor uitzendbureaus in de markt zet. Het betreft een stage waar veel kennis kan worden opgedaan met php webbased applicaties met eventuele goede carrière mogelijkheden.

Omschrijving van de kandidaat: Je wilt PHP graag verder ontdekken. Daarnaast weet je ook wat object georiënteerd programmeren is. Je beschikt over voldoende kennis om een database aan te roepen en tabellen aan te maken, en van een koppeltabel heb je ook wel eens gehoord.

Bijna net zo belangrijk zijn frontend webtechnieken. Je bent in staat iedere vorm van gebruikersgemak in te bouwen. Je staat open voor nieuwe technieken en vindt het leuk oplossingen te zoeken voor schijnbaar onmogelijke problemen, zonder hierbij productiviteit en effectiviteit uit het oog te verliezen.

Je kunt zelfstandig werken en beschikt over goede communicatieve eigenschappen die je in staat stellen problemen vlot op te pakken en nieuwe wensen naar tevredenheid te implementeren.

Werkzaamheden

 • Onderhoud, functieverbeteringen en implementeren van nieuwe functies
 • In teamverband opzetten en beheren van een nieuw platform
 • In teamverband beheren van het bestaande platform

Gewenste profiel

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Beheersing van PHP
 • Beheersing van MySQL
 • Frontend webtechnieken als jQuery, Javascript, HTML5, XML en CSS
 • Ervaring met Cross-browser compatibiliteit
 • Kennis van Eclipse en Git is een pré

Wat bieden wij

 • Een leerzame stage in een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf.
 • Mogelijkheid naar eventueel een vaste aanstelling.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

De Seniorgroep bestaat uit: * dit bedrijf* Senior Management * Doorwerkgever * ICT bedrijf Synergy Online * Sponsor van Stichting Senior Werkt. dit bedrijf is sinds 1996 special...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »