Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Webredacteur Modebladen, Ondersteuning Traffic & Marketing

Functie Webredacteur Modebladen
Education level HBO
Location Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Van 1 september tot eind januari (over de tijd en duur is overleg mogelijk) 32 uur per week (4 dagen per week)

dit bedrijf Sport & Fashion Publishers is een uitgeverij van modevakbladen en special interest magazines, gevestigd te Utrecht. Kijk voor meer informatie op www.maruba.com.

Voor de modevakbladen the right SIZE (schoenen) en Kids Magazine (kindermode) zijn we op zoek naar een gedreven webredacteur die het leuk vindt om op nieuws te jagen. Bij je werkzaamheden horen onder andere persberichten uitwerken, het nieuws in de gaten houden en het up to date houden van social media. Tevens bestaat een deel van je takenpakket uit het ondersteunen van de traffic- en marketingmedewerker en word je, indien nodig, ingezet voor de websites van overige bladen, zoals special interest consumentenbladen Snow en Snowboarder Magazine.

We zoeken een zelfstandige, nieuwsgierige stagiaire die affiniteit met mode heeft, die graag de onderste steen boven wil halen en niet bang is om achter nieuws aan te gaan. Zowel via het web als over de telefoon. Kennis van photoshop en InDesign is een pre. Bij voorkeur zoeken we iemand in de opleiding Media, informatie en communicatie.

Reageren kan door je motivatie + cv te sturen naar Karin Gielen k.gielen@maruba.com

Werkzaamheden

  • Voor de modevakbladen the right SIZE (schoenen) en Kids Magazine (kindermode) zijn we op zoek naar een gedreven webredacteur die het leuk vindt om op nieuws te jagen.
  • Bij je werkzaamheden horen onder andere persberichten uitwerken, het nieuws in de gaten houden en het up to date houden van social media.
  • Indien nodig word je ingezet voor de websites van overige bladen, zoals special interest consumentenbladen Snow en Snowboarder Magazine.
  • Tevens bestaat een deel van je takenpakket uit het ondersteunen van de traffic- en marketing Manager

Gewenste profiel

  • We zoeken een zelfstandige, nieuwsgierige stagiaire die affiniteit met mode heeft, die graag de onderste steen boven wil halen en niet bang is om achter nieuws aan te gaan.
  • Kennis van photoshop en InDesign is een pre.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf Sport & Fashion Publishers is een uitgeverij van modevakbladen en special interest magazines, gevestigd te Utrecht. Kijk voor meer informatie op www.maruba.com.

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »