Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste Creative Content Stagiair(e) (HBO/WO) die graag wil werken bij ons Atelier TI SENTO – Milano in Amsterdam

Functie Creative Content Stagiair(e)
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 8 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben je creatief en is schrijven een grote hobby? Deel je het liefst alles wat je meemaakt op social media en volg je te veel influencers? Als je ook nog gek bent op zilveren sieraden, dan is deze stage voor jou weggelegd en zijn wij op zoek naar jou! Per 1 september 2018 zijn wij opzoek naar een enthousiaste stagiair(e) die graag wil werken bij ons Atelier TI SENTO – Milano. Als Creative Content stagiair(e) krijg je veel verantwoordelijkheid en maak je jouw stage zo leuk en leerzaam als je zelf wilt. Onze website en social media kanalen kunnen meer aandacht gebruiken. En daar ligt jouw opdracht: content maken die van het scherm af spat! Daarom zijn we op zoek naar een leergierige, nieuwsgierige en proactieve stagiar(e) die bijdraagt aan de creatie en ontwikkeling van creatieve content voor TI SENTO – Milano.

Werkzaamheden

 • Je bent betrokken bij vele werkzaamheden en bent echt onderdeel van het digital team.
 • Je krijgt een ondersteunde functie voor het hele digital team en maakt zo kennis met alle werkzaamheden van A to Z

Gewenste profiel

 • Dat je met je telefoon kunt bellen is bijzaak; je social apps nemen een prominente plek in op je scherm. Je weet precies wat er speelt op social media en welke influencers hot or not zijn.
 • Jij kunt ons daarom zeer goed adviseren welke influencers we in kunnen zetten.
 • Je deelt met het team social media rapportages zodat we weten wat er speelt op de verschillende kanalen. Met deze kennis kun jij de accounts nog relevanter maken!
 • Schrijven is jouw hobby en deze verrijk je met mooi beelden. Je schrijft (foutloos) teksten voor social media, de nieuwsbrief en de website.
 • Je ondersteunt het team waar nodig bijvoorbeeld bij online marketing campagnes en plaatsen van artikelen in de webshop.
 • Werken met Photoshop is voor jou geen probleem. Aan de hand van de brand guide maak je de mooiste content op voor onze online kanalen.
 • Uiteraard heb je affiniteit met online marketing en zilveren juwelen.

Wat bieden wij

 • Een prachtige leerschool bij een enthousiast en hecht team!
 • Stagevergoeding (marktconform)
 • Heerlijke biologische lunch van de Buurtboer

Ben je nog steeds enthousiast over het stage lopen bij het meest toonaangevende atelier op het gebied van sieraden? Twijfel niet en stuur je cv en motivatie naar Seleste van Hoesel, email: shoesel@tisento-milano.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

TI SENTO – Milano is in 2003 opgericht en bestaat uit een bijzondere collectie zilveren sieraden. Wij zijn gek van zilver. We zeggen niet voor niets: ‘We are goldsmiths who love silver’. In ons ate...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »