Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) marketing!

Functie Stagiair(e) Marketing
Education level HBO
Location Capelle aan den IJssel
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

Wij zijn ARAM Group. ARAM Group is een kennisleverancier op het gebied van projectbeheersing. Wij detacheren onder andere project planners, risicomanagers en projectmanagers. Daarnaast verkopen we projectmanagementsoftware en bieden we opleidingen en cursussen voor het bedrijfsleven aan door middel van onze eigen ARAM Academy. Ook zijn we bezig met het ontwikkelen van nieuwe initiatieven zoals een crowdsourcing platform en de bouw van een chemische fabriek.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) voor het schrijven van een organisatiebreed strategisch marketing plan met praktische handvatten. Bij voorkeur zoeken we een student Commerciƫle Economie of Technische Bedrijfskunde.

Werkzaamheden

  • Afstudeerstage
  • Het schrijven van een organisatiebreed strategisch marketing plan

Gewenste profiel

  • Wij zoeken een enthousiaste en leergierige student die houdt van aanpakken. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die op een creatieve en innovatieve manier op zoek gaat naar oplossingen.

Wat bieden wij

  • Wij bieden allereerst een zeer uitdagende omgeving om jezelf verder te ontwikkelen en aan je CV te werken. Daarnaast bieden we een marktconforme stagevergoeding en doorgroeiemogelijkheden.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn ARAM Group. ARAM Group is een kennisleverancier op het gebied van projectbeheersing. Wij detacheren onder andere project planners, risicomanagers en projectmanagers. Daarnaast verkopen we ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »