Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Wil jij afstuderen bij ABN AMRO In Amersfoort mét baangarantie?

Functie Midoffice medewerker - Amersfoort
Opleidingsniveau HBO
Locatie Amersfoort
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500

Taakomschrijving

Voor de afstudeerperiode van februari t/m juni organiseert Stageplaza in samenwerking met Talent&Pro, ABN AMRO en ScriptieMaster een speciaal afstudeertraject voor studenten die ná hun studie interesse hebben in een baan bij ABN AMRO.

Het afstudeertraject

Je begint in januari met het halen van je WFT-basis certificaat bij Talent&Pro, deze heb je nodig om in de financiële sector te werken. Na het behalen van je WFT-certificaat ga je aan de slag bij ABN AMRO en wordt je intern opgeleid tot midoffice medewerker. Daarnaast voorziet ABN AMRO jou van een ruim aanbod aan afstudeeronderwerpen voor je scriptie.

In de eerste maand wordt je intensief opgeleid en studeer/werk je vier dagen per week en werk je daarnaast één dag per week aan je scriptie. Na de eerste maand werk twee dagen per week aan je scriptie. ABN AMRO, Talent&Pro én Stageplaza ondersteunen je als je vragen hebt of informatie nodig hebt en daarnaast krijg je maandelijks professionele scriptiebegeleiding van ScriptieMaster.

Eenmaal afgestudeerd en geslaagd voor je studie? Dan biedt ABN AMRO jou de mogelijkheid om te blijven werken als fulltime medewerker en staat een ambitieuze carrière vol met doorgroeimogelijkheden op je te wachten!

Werkzaamheden

Als midoffice medewerker bij ABN AMRO ben je verantwoordelijk voor het controleren en beoordelen van hypotheekaanvragen en het bijbehorende verwerkingstraject. Daarbij ben je hét aanspreekpunt voor de klant en de geldverstrekker. Daarnaast behandel je vragen en klachten binnen deze procedures. Je hebt oog voor verbetermogelijkheden binnen de organisatie en je zorgt ervoor dat deze worden doorgevoerd.

Jouw profiel

 • Je volgt een HBO opleiding, bij voorkeur in één van de volgende richtingen of een verwante opleiding: Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Ondernemerschap & Retail Management, Rechten of International Business;
 • Je hebt interesse in een baan in de bancaire sector na je studie;
 • Je woont in de regio Amersfoort/Utrecht of bent bereid hier naartoe te reizen;
 • Goed onderlegd in de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt ambitie, bent leergierig en staat een uitdaging niet uit de weg.

Wat bieden wij

 • Een leerzaam afstudeertraject waarbij je wordt opgeleid, werkt en je scriptie maakt;
 • Een stagevergoeding van € 500,- per maand;
 • Een WFT-basis opleiding met certificaat (t.w.v. € 300,-);
 • Goede stagebegeleiding vanuit Stageplaza, Talent&Pro en ABN AMRO;
 • Professionele scriptiebegeleiding verzorgd door ScriptieMaster;
 • Baangarantie voor na je je studie bij het goed doorlopen van het traject.

Heb jij interesse? Stuur dan je motivatiebrief met cv t.a.v. Matthie Damen naar afstuderen@stageplaza.nl – voor vragen kun je bellen naar 088 555 4041.

ABN AMRO - Talent&Pro - ScriptieMaster - Stageplaza - Startersplaza

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren