Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Wil jij de fijne kneepjes van het recruitmentvak leren en daarna eventueel een vaste baan? Lees snel verder!

Functie STAGE Talent Acquisition/Recruiter Utrecht
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking op basis van 40 uur.

Taakomschrijving

Wat ga je doen?

In de rol van Stagiare Talent Acquisition bij dit bedrijf leren we je de fijne kneepjes van het recruitment/talent acquisition vak. Je bent verantwoordelijk voor het vinden, enthousiasmeren en adviseren van de juiste talenten in de professional markt. Je staat continu in contact met de professionals, die passen binnen de doelgroepen van dit bedrijf. Samen met de Talent Acquisition Specialisten zorg jij ervoor dat de juiste kandidaten worden gevonden via diverse online kanalen. Passen de kandidaten goed? Dan worden ze gesproken door de accountmanager kunnen ze worden voorgesteld bij diverse opdrachtgevers of kunnen worden aangenomen in de rol dit bedrijf Expert. Daarnaast ben je bezig om onze Talent Acquisition specialisten administratief te ondersteunen; je zorgt dat kandidaten op een juiste manier te woord worden gestaan, dat de resultaten goed worden bijgehouden, maar je bent ook bezig om onze vacatures te herschrijven (SEO/SEA) zodat deze online vindbaar zijn. Ook willen we graag dat je meedenkt met onze interne projecten. Zo hebben we altijd behoefte aan een frisse blik als het gaat om innovatie binnen het recruitment, campusrecruitment of misschien wil je wel in onze feestcommissie :)!

Wie zijn wij?

dit bedrijf is onderdeel van ManpowerGroup en bemiddelt talent naar de ideale baan en werkgever. Daarmee halen we resultaat voor de klant, de professional en onszelf. Dit doen wij al 30 jaar met veel plezier, succes en toewijding. Wij verdiepen ons in beide kanten van de ‘match’ om zo optimaal te kunnen verbinden. dit bedrijf is een internationale speler in de bemiddeling van professionals. In Nederland opereren wij binnen de marktsegmenten Engineering, Finance, IT en Professional Resourcing Solutions.

Wie zoeken we?

Voor de vacature van Stagiaire Talent Acquisition Specialist zoeken we ambitieuze kandidaat. Jij bent een doorzetter, resultaatgericht en ondernemend ingesteld. Je bent je bewust van je commerciële werkomgeving en je durft de uitdagingen die er liggen op een pro-actieve, zelfstandige manier aan te pakken. Daarnaast wil je ook aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. HBO/MBO 4 stagiaire, richting personeel en arbeid, marketing/communicatie of een andere commerciële/administratieve opleiding Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Engels als Nederlands Creativiteit en neemt initiatief; Teamspirit en commercieel inzicht Iemand die durft te vragen Resultaatgerichtheid Een gezellige, leergierige persoonlijkheid, die onderdeel wil zijn van een ambitieus team De wil om heel veel willen leren!

Wat bieden wij

  • Een stagevergoeding, een gezellige diverse stageplek waar geen dag hetzelfde is, heel veel nieuwe kennis en, mocht het aan beide kanten goed bevallen, misschien wel een vaste baan na je stage!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren