Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Wil jij een stage met kans op een vaste baan? Ga dan bij ons aan de slag als Junior Software Ontwikkelaar – C# Developer (24-40 uur)

Functie Junior Software Ontwikkelaar – C# Developer (24-40 uur) - Utrecht / Woerden
Education level MBO, HBO, WO
Location Woerden
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking .

Taakomschrijving

Ben jij een beginnende developer, goed in wat je doet en wil je graag meer leren? Dan ben je in ons team op je plek! Samen met ons heb je de mogelijkheid de wereld van e-facturatie verder te innoveren. Je wordt intensief begeleid door 2 senior developers en dit is écht een unieke kans om jezelf te ontwikkelen!

Wat ga je doen

Je gaat werken aan een service voor verrijking en signalering in een xml-context met een overlap naar machine learning. dit bedrijf werkt in de cloud, met Azure Service Fabric en een microservices architectuur met een volledige CI/CD straat, maar we werken ook met front end technieken zoals Polymer om bijvoorbeeld onze services op iOS en Android platforms aan te bieden. Al deze zaken moeten natuurlijk met goede security en privacy gebeuren, hashing en encryption komen ook zeker aan bod. Omdat we volledig cloud zijn hoef je geen legacy code te schrijven of te onderhouden. We hebben een overvloed aan innovatieve ideeën die wij graag samen met jou implementeren!

Wat zoeken we

Wij zoeken een junior C# developer die al eerder iets heeft gedaan met Cloud services van bijvoorbeeld Microsoft Azure. Daarnaast kun je iets vertellen over Automated builds and deployments. Je hebt affiniteit met javascript frameworks zoals AngulerJS, ReactJS of Polymer en bent voorstander van microservices.

Heb je interesse in technieken zoals Blockchain en Machine Learning? En beschik je over een afgeronde HBO / WO opleiding. Ben je oplossingsgericht en heb je een goede beheersing van de Engelse taal? Dan is deze rol echt iets voor jou!

Wat bieden wij

  • Een langdurige samenwerking is het uitgangspunt, in eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;

  • Unieke leeromgeving en intensieve begeleiding door 2 senior developers;

  • Fijne werkplek op loopafstand van NS-treinstation Woerden. Kom je met de auto, dan kun je vrij parkeren.

  • In overleg is het mogelijkheid om thuis te werken;

  • Dynamische, innovatieve en Agile werkomgeving;

  • Inhouse development aan eigen producten, dus geen detachering waarbij je steeds bij een andere opdrachtgever zit.

Wie zijn wij

eVerbinding is toonaangevend binnen e-facturatie in Nederland. Vanuit het kantoor in Woerden werkt het team verder aan de missie: een volledig automatische administratie voor iedereen. De basis hiervoor is op dit moment e-facturatie over een veilig en open netwerk. We zetten in op een zo sterk mogelijke groei van e-facturatie en zijn niet bang om hier anders in te staan dan onze concurrenten. Wij geloven in strategische partnerships, samenwerken en delen.

Interesse?

Herken jij jezelf hierin? Mail je CV dan naar info@everbinding.nl of solliciteer via onderstaande button. Wil je meer weten over deze rol, neem dan contact op met Marloes Egberts via 088-4406633 of kijk op https://everbinding.nl/vacature-junior-software-ontwikkelaar-c-net-developer-woerden-utrecht/

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is toonaangevend binnen e-facturatie in Nederland. Vanuit het kantoor in Woerden (loopafstand CS Woerden en vrij parkeren) werkt het team verder aan de missie: een volledig automatische...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »