Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Wil jij evenementen organiseren in o.a. Parijs, Cannes & Düsseldorf?

Functie Marketing stagiaire Brunswick
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Brunswick Nederland, gevestigd in Amsterdam is op zoek naar een nieuwe marketingstagiair(e). Wil jij in een internationaal bedrijf werken, in een gezellig team en meer ervaring opdoen op het gebied van organiseren?

Ben jij enthousiast, creatief en neem je zelf initiatief? Dan is een stage bij ons kantoor in Amsterdam iets voor jou! Je zal een dealer-event organiseren dat plaatsvindt in Düsseldorf voor zo'n 110 Sea Ray-dealers uit de EMEA (Europa, midden-oosten en Afrika) en daarnaast help je met de voorbereidingen van bootshows voor o.a. Parijs en Cannes.

Brunswick Nederland is onderdeel van de Amerikaanse nautische gigant Brunswick Corporation. Brunswick Nederland, gevestigd aan het Nieuwe Meer in Amsterdam, opereert in de maritieme industrie met de merken Sea Ray en Meridian.

Sea Ray en Meridian zijn Amerikaanse bootmerken met een uitgebreid assortiment aan modellen; deze lopen uiteen van sportboten tot sportjachten en daarmee is Sea Ray werelds grootste fabrikant van superieure boten. Het hoofdkantoor van Sea Ray staat in Knoxville, Tennessee.

Brunswick Nederland is de importeur van Sea Ray in de EMEA (Europa, Midden Oosten en Afrika) en organiseert internationale bootshows in onder andere steden als Düsseldorf en Parijs. In het bedrijf wordt veelal in het Engels gecommuniceerd, zowel aan de telefoon als via de e-mail. Als marketing stagiair(e) zul je hier voornamelijk mee te maken krijgen.

Wil je solliciteren? Mail je CV dan naar Amsterdam@Brunswick.com en we nemen contact met je op! Als je nog vragen hebt, dan kun je tijdens kantooruren bellen naar 020-5110018.

Werkzaamheden

 • Je zal een dealer-event organiseren dat plaatsvindt in Düsseldorf voor zo’n 110 Sea Ray-dealers uit de EMEA (Europa, midden-oosten en Afrika)
 • Je helpt met de voorbereidingen van bootshows vooro.a. Parijs en Cannes

Gewenste profiel

 • Commerciële en enthousiaste instelling
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal
 • Frans of Duits is een pré
 • Je bent flexibel, zelfstandig, creatief en creëert je eigen kansen en mogelijkheden
 • Je houdt ervan om evenementen te organiseren

Wat bieden wij

 • Een uitdagende leeromgeving
 • Ervaring opdoen binnen een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf
 • Veel ruimte voor je eigen input
 • Leuke collega’s
 • Aandacht en begeleiding voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Brunswick Nederland is onderdeel van de Amerikaanse nautische gigant Brunswick Corporation. Brunswick Nederland, gevestigd aan het Nieuwe Meer in Amsterdam, opereert in de maritieme industrie met d...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »