Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Word jij onze nieuwe stagiair(e) binnen Adecco?

Functie Stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO
Locatie Zaltbommel
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 250

Taakomschrijving

Adecco Group Nederland Experience Adecco Group Nederland #Lovewhatyoudo Dat geldt niet alleen voor onszelf. Dat geldt ook voor de talenten die wij aan een nieuwe baan helpen. Dat doen we met passie. Want wij vinden een baan niet gewoon ‘een baan’. Het is wie je bent. Wij gaan duurzame relaties aan met onze kandidaten en met onze opdrachtgevers waardoor wij deze belofte waar kunnen maken. Wereldwijd zijn wij nummer 1 in HR oplossingen. Daar zijn wij trots op. En onze ambitie gaat verder: de digitale voortrekker worden.

Adecco Group Nederland biedt jou een unieke kans om écht iets wezenlijks bij te dragen aan vooruitgang. Niet vanaf de zijlijn, maar actief en vanuit je eigen, persoonlijke kracht. Onze ondernemende en open cultuur geeft jou alle kans én verantwoordelijkheid jouw individuele talenten en capaciteiten te ontwikkelen en te benutten. Met onze positieve energie en collectieve gedrevenheid zetten we zelf de verandering in gang die we voor Nederland graag zien. Werk is het middel, vooruitgang is ons doel. Stagelopen @ Adecco Group Nederland Word jij blij van mensenwerk? Ben je ondernemend en gedreven? Kun je niet wachten om je talenten te ontwikkelen? En ben je op zoek naar een stage? Goed nieuws! Bij Adecco Group Nederland zijn we het hele jaar door op zoek naar stagiair(e)s.

De stagemogelijkheden zijn ontzettend veelzijdig; van een recruitmentstage op een van onze 32 vestigingen tot een marketingstage op ons hoofdkantoor in Zaltbommel. Ook een (afstudeer)stage bij een van de andere vier labels van Adecco Group Nederland is een mogelijkheid, bijvoorbeeld bij Badenoch & Clark, Pontoon, Modis of Lee Hecht Harrison? Of misschien een stageplek bij Nike, een van de grootste klanten van Adecco? Wij van Young Talent Scouting matchen jou met de juiste stageplek!

Werkzaamheden

  • In overleg

Gewenste profiel

  • Je bent op dit moment bezig met een studie op hbo-niveau. Denk hierbij aan een commerciële studie, Human Resource Management (HRM), maar ook studies gericht op de hospitality business. Kort
  • Je beschikt over een flinke dosis ondernemerschap, enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij

  • Ontzettend veel mogelijkheden, zowel tijdens als na je stage
  • Ruimte om te ondernemen en je persoonlijk te ontwikkelen in een continu veranderende omgeving
  • Een flinke uitbreiding van je professionele netwerk
  • Relevante praktijkervaring
  • Een informele werksfeer met héle leuke collega’s
  • Een mooie stagevergoeding

Je bent enthousiast geworden van alles wat je tot nu hebt gelezen, maar wat nu? Neem contact met mij op zodat ik je meer kan vertellen over de stagemogelijkheden. Laat mij weten wie je bent en wat je zoekt in je stage. Je kunt mij mailen, bellen of whatsappen en samen gaan we op zoek naar de perfecte match.

Young Talent Scouting stagelopen@adecco.nl

  • Annefleur Span - 06 53 14 27 14

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren