Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Let op, je bent niet ingelogd
Log in of maak een account om het volledige profiel in te zien en deze student uit te nodigen.

Stagiair HBO bedrijfskundige informatica

Student #658624 (Man, 32)

Opleiding HBO bedrijfskundige informatica (4e jaar)
Schoolnaam Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Arnhem
Internship type Afstudeerstage
Stageduur 20 weken
Dagen per week 5 dagen per week

Stage- en werkervaring

Jan 1900 - Jan 1900
,
Mijn complete ervaring is te lezen en zien op: http://vandulmen.net/cv/ Freelance project gedaan bij Logict, een jong internetbedrijf. Hierbij een CMS inclusief ledenbeheer gemaakt voor een voetbalvereniging. Denk hierbij aan: ledenadminstratie, contributieadministratie, sponsoradministratie (inclusief sponsorgelden), gekoppelde website. Hierbij heb ik een compleet nieuw systeem gemaakt met als gebruikte middelen, technieken: PHP, Lucene, MVC framework, Unit tests. Ik ben op dit moment werkzaam bij Avisi(.nl). Een bedrijf gespecialiseerd in J2EE. Hierbij onderhoudt ik het CMS gebruikt bij een van de producten van Avisi, werk ik aan een reporting tool geschreven met J2EE technieken. Ook maak ik hier websites die semantisch en syntactisch correct zijn (XHTML, CSS, Semantic Web). Tevens heb ik diverse projecten gedaan waarbij content management systemen bij betrokken waren. Ik ben hiervoor werkzaam geweest voor ongeveer 6 jaar bij een supermarkt als bijbaantje.

Vooropleidingen

Er zijn nog geen vooropleidingen toegevoegd.

Log in om deze foto te bekijken
Woont in Zeddam
Rijbewijs Ja
Auto Ik beschik niet over een auto

Vaardigheden

Access
Excel
Java
Photoshop
PHP
Powerpoint
Word

Talen

Er zijn nog geen talen toegevoegd.

Nevenactiviteiten

Een aantal technieken die ik gebruik of bekend mee ben: XML, XSLT Linux iptables, OpenBSD PF WebWork, Hibernate, Freemarker Javascript, (X)HTML en CSS PHP, PEAR ORM, Unit testing, andere design patterns Eclipse, Zend Studio Neon Scorpio, RUP, Veranderingsmanagement Ik ben zelf leergierig en absoluut niet beroerd om diep in stof te duiken om iets gedaan te krijgen.