Werkgevers Plaats vacature
Let op, je bent niet ingelogd
Log in of maak een account om het volledige profiel in te zien en deze student uit te nodigen.

Stagiair HBO Bedrijfskunde-MER

Student #699847 (Vrouw, 119)

Laatste login 26 Juni 2014 11:51
Opleiding HBO Bedrijfskunde-MER (4e jaar)
Schoolnaam Hogeschool van Amsterdam in Amsterdam
Internship type Afstudeerstage
Stageduur 24 weken
Dagen per week 4 of 5 dagen per week

Stage- en werkervaring

Jan 2012 - Jun 2012 Stagiair afdeling inzameling
Stadsdeel Amsterdam-Noord, Amsterdam
Mailbox beheren, telefoon aannemen, afvalstromen in kaart brengen, kosten in kaart brengen, eventuele problemen in kaart brengen en oplossen. Stageopdracht: In kaart brengen afvalstromen / optimaliseren afvalstromen.
Jan 2009 - Jun 2009 Stagiair standaardprocedure & receptionist
Notariskantoor Bakker Voorwinde, Amsterdam
Receptie werkzaamheden Mailbox en post beheren, telefoon aannemen, informatie geven, cliënten ontvangen, post frankeren, eventuele problemen oplossen, het up to date houden van de telefoonlijst intern en extern, typen van teksten die later in de akte werden bijgevoegd, aanmaken van nieuwe dossiers in de kaartenbak. Eindverantwoordelijk voor de afdeling standaard procedure. Aanvragen splitsingstekeningen, aanvraag WOZ/OZB waarde, informeren VVE dat het appartement verkocht wordt en vragen of er nog achterstanden waren op de onderhoudskosten, bij de desbetreffende bank aflosverzoek indienen, maken van een royementsvolmacht, indien in het koopcontract geconstateerd wordt dat er nog geen samenlevingscontract getekend is, cliënten informatie toesturen over het opstellen van een samenlevingscontract, indien sprake is van een monument, mailen naar monumentenzorg met verzoek om informatie over het desbetreffende onderpand, het regelen van een tolk, koopakte digitaal versturen naar cliënten, GBA controleren, VIS controleren, curatelen register controleren, controleren of de cliënten niet failliet zijn, ordenen van het archief, tekenen in aktes namens de bank, kopiëren en legaliseren ID's / paspoorten, beheren emails en post, verkoopvolmacht maken indien de koper of verkoper de notaris toestemming geeft om voor hem/haar te kunnen tekenen. Licht administratief werk Aktes die zijn gepasseerd naar de Belastingdienst brengen om ze daar te laten registreren, bijwerken van repertoriumboeken boekhouding van de notarissen.
Jun 2008 - Sep 2008 Operationele ondersteuning verkeer expertise (planner)
Centraal Beheer Achmea, Apeldoorn
Mailbox beheren, telefoon aannemen, informatie geven, advies geven aan schade herstel bedrijven, planningen maken voor de experts, eventuele problemen oplossen, aansturen van collega's.
Jan 2008 - tot heden Hoofd schoonmaak toezicht & Back-up receptie
Stadsdeel Amsterdam-Noord, Amsterdam
Telefoon aannemen, informatie geven, mensen ontvangen, ondersteuning bij werkzaamheden, eventuele problemen oplossen, aansturen van collega's, inspelen op divers publiek (gezinnen, kinderen, ouderen).

Vooropleidingen

Sep 2009 - Dec 2014 HBO Bedrijfskunde mer(Gestart)
Hogeschool van Amsterdam, Amsterdam
Sep 2007 - Jun 2010 MBO Juridisch medewerker(Diploma behaald)
ROC van Amsterdam, Amsterdam
Sep 2003 - Jun 2007 VMBO VMBO theoretisch(Diploma behaald)
Bernard Nieuwetijt College Over-y, Amsterdam
Log in om deze foto te bekijken

"Denk in oplossingen en niet in problemen"

Woont in Amsterdam
Rijbewijs Ja
Auto Ik beschik niet over een auto

Vaardigheden

Arbeidsrecht
Ondernemend
Microsoft Office
Nauwkeurigheid
Teamwork

Talen

Nederlands