Werkgevers Plaats vacature
Let op, je bent niet ingelogd
Log in of maak een account om het volledige profiel in te zien en deze student uit te nodigen.

Stagiair HBO Pedagogiek

Student #705604 (Vrouw, 29)

Laatste login 21 Maart 2016 09:54
Opleiding HBO Pedagogiek (4e jaar)
Schoolnaam Hogeschool Rotterdam in Rotterdam
Internship type Werkervaringstage
Stageduur 26 weken
Dagen per week 4 dagen per week

Stage- en werkervaring

Jul 2015 - Nov 2015 Consulente/ intercendente uitzendbureau
HR Via Care, Rotterdam
Tijdelijke kracht voor een grote opdracht voor het Ministerie van Defensie. Als consulente was ik medeverantwoordelijk voor het gehele bemiddelingsproces van de uitzendkrachten. Mijn taken zijn ondersteunend, uitvoerend en adviserend van aard geweest. Het beroep wordt gekenmerkt door een grote variatie in onvoorspelbaarheid van activiteiten waarbij je steun geeft en ontvangt van mede college. In het werk leerde ik commercieel, flexibel, accuraat, oplossingsgericht, klantgericht, dienstverlenend, creatief, representatief, sociaal en inlevend te zijn. De uitdaging was om ook in chaotische situaties klantgericht te blijven werken. Gezien de veelheid en onvoorspelbaarheid van de werkzaamheden leerde ik prioriteiten te stellen.
Mrt 2015 - Jun 2015 Kinderleidster op de kinderopvang
Kinderopvang 't Knuffeltje, Delft
Kinderleidster op de peutergroep 2-3jarigen. Hierbij stimuleerde en structureerde ik de ontwikkeling van de kinderen. Door spelletjes met de kinderen te doen, te dansen en liedjes te zingen bevorderde ik het zelfvertrouwen. Bij het organiseren en uitvoeren van activiteiten begeleidde ik kinderen bij zelfstandig spelen. Na het zelfstandig en/of samenspelen werd er gewerkt aan het verantwoordelijkheidsgevoel (bijvoorbeeld door de eigen “rotzooi” op te ruimen). Misschien wel de nummer één taak was het verzorgen van de kinderen in hun behoeften. Dat betekent: mondjes voeden, billetjes schoonvegen en tranen drogen. Zorgen voor een positieve en veilige omgeving, waarin de kinderen zich op hun gemak voelden.
Jan 2012 - Jan 2015 Vrijwilliger Humanitas Home-Start
Humanitas, Rotterdam
Bij Home-Start ondersteunde ik een ouder bij de opvoeding van haar kind. Ik ben een ervaren en getrainde vrijwilliger die ondersteuning, praktische hulp en vriendschap bood aan deze ouder. De gezinnen geven zélf aan op welke gebieden zij steun wensen: hun vragen staan centraal. Home-Start wil met het programma het zelfvertrouwen van ouders vergroten en hun sociale relaties versterken.
Okt 2011 - Jun 2012 Onderzoeker (afstudeerscriptie)
CJG Rijnmond , Rotterdam
Een scriptie onderzoek naar de pedagogische visie van CJG Rijnmond en hoe deze wordt uitgedragen door de medewerkers van de opvoedlijn.
Jan 2011 - Jun 2011 Activiteitencoördinator / Huiswerkklas coördinator
Overtref Jezelf, Rotterdam
Activiteiten coördineren en 2de jaars HBO-pedagogiek studenten persoonlijk begeleiden bij het organiseren van activiteiten en persoonlijke groei. Observatielijsten ontworpen en zelf 2de jaars HBO-pedagogiek studenten geobserveerd Huiswerkklas voor VMBO-leerlingen opgezet. Begeleiden van één vmbo leerling (in de leeftijd van 14 jaar), op gebied van cijfers, motivatie en persoonlijke groei. Communicatie met de school en de ouder onderhouden betreft bijles en schoolse vooruitgang.

Vooropleidingen

Jul 2008 - Jul 2012 HBO Pedagogiek(Diploma behaald)
Hogeschool rotterdam, Rotterdam
Log in om deze foto te bekijken

"Dream Believe Achieve"

Woont in Schiedam
Rijbewijs Nee
Auto Ik beschik niet over een auto

Vaardigheden

analitisch
betrouwbaar
communicatief
creatief
doortastend
onafhankelijk
optimistisch
veelzijdig

Talen

Nederlands
Engels
Pools
Duits
Kroatisch

Nevenactiviteiten

Ik ben spontaan en ondernemend. In mijn persoonlijke leven hou ik van het organiseren van feesten of evenementen. Ik heb geen last van plankenkoorts en heb meerdere malen voor grote groepen van meer dan 200 man gestaan. Andere interesses van mij zijn muziek, dansen, piano spelen, sporten en persoonlijke groei van mensen/ kinderen en volwassenen bevorderen. Ik ben ontzettend leergierig en sta open voor nieuwe uitdagingen.