Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Let op, je bent niet ingelogd
Log in of maak een account om het volledige profiel in te zien en deze student uit te nodigen.

Stagiair HBO Sport-management

Student #770353 (Vrouw, 118)

Opleiding HBO Sport-management (4e jaar)
Schoolnaam Hogeschool INHolland in Haarlem
Internship type Afstudeerstage
Stageduur 20 weken
Dagen per week 5 dagen per week

Stage- en werkervaring

Jan 1900 - Jan 1900
,
Juli ? augustus 2011 Administratieve werkzaamheden bij Heliomare op de afdeling ergotherapie. 2009- heden Hulpkracht bij de Hema: diverse werkzaamheden zoals aanvullen, opruimen, klanten helpen, kassawerkzaamheden en klantenbaliewerkzaamheden 2005- heden Regelmatig een dagdeel oppassen. Januari 2011 t/m juli 2011 Stage bij Sportservice Zaanstad: werkzaam als GALM-medewerker. GALM is een project om ouderen te stimuleren om te sporten, ik was coƶrdinator bij drie lopende projecten. Voor deze projecten heb ik onder andere proeflessen geregeld, contact gehad met locaties, deelnemers en lesgevers en een fitheidstest georganiseerd. Ik heb gezorgd dat alles volgens planning verliep. 2007- 2009 Vulploegmedewerker bij Albert Heijn: hieronder vielen de werkzaamheden: vakken aanvullen en spiegelen/restaureren van de winkel.

Vooropleidingen

Er zijn nog geen vooropleidingen toegevoegd.

Log in om deze foto te bekijken
Woont in Heemskerk
Rijbewijs Nee

Vaardigheden

Excel
Powerpoint
Word

Talen

Er zijn nog geen talen toegevoegd.

Nevenactiviteiten

2011- heden Vrijwilligerswerk bij korfbalvereniging HBC in de sponsoring en PR-commissie: diverse werkzaamheden met als doel het werven van sponsoren, vrijwilligers en leden. Door middel van promotionele activiteiten (vrijwilligersmarkt), het benaderen van alle leden voor vrijwilligerswerk en het maken van een sponsormap om hiermee potentiƫle sponsoren te benaderen. Ik heb met mijn opleiding diverse evenementen georganiseerd.