Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Let op, je bent niet ingelogd
Log in of maak een account om het volledige profiel in te zien en deze student uit te nodigen.

Stagiair HBO HBO-Rechten

Student #781940 (Man, 30)

Opleiding HBO HBO-Rechten (6e jaar)
Schoolnaam Hogeschool van Amsterdam in Amsterdam
Internship type Afstudeerstage
Stageduur 20 weken
Dagen per week 5 dagen per week

Stage- en werkervaring

Okt 2013 - tot heden Nachtportier
Ivoren Wachters, Amersfoort
Het in- en uitchecken van gasten. Het draaien van de night-audit (verwerken van de dagomzet en deze vervolgens invoeren in de daily, geld afstorten, gegevens van gasten invoeren op Oracle, klachten en gebreken vaststellen en noteren, een nachtrapport opmaken en de overdracht aanvullen met nuttige informatie voor de volgende dienst). Het bewaken van het hotel en controleren op enige gebreken. Gelet op het feit dat je de enige persoon in het hotel was die avond, had je daarbij ook een leidinggevende/ management rol. Bij gebreken of klachten werd verwacht dat jij deze zelfstandig moest kunnen oplossen om de wensen van de gasten te kunnen vervullen. Het serveren en geruststellen van gasten in het hotel. Het verrichten en controleren van geldtransacties. Schoonmaken van de werkvloer. Het bijhouden van de inventaris. Barwerkzaamheden zoals serveren van drankjes, snacks.
Okt 2011 - Okt 2013 Allround medewerker
Dominos Pizza, Utrecht
Motiveren, sturen en corrigeren van teamleden tijdens het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Assisteren van het management. Nauwkeurige omgang met de dagelijkse geldstroom. Nauwkeurige afhandeling van het dagelijkse papierwerk. Zorg dragen voor de naleving van alle veiligheidsprocedures. Het handhaven van alle standaarden op het gebied van product, service en image.

Vooropleidingen

Er zijn nog geen vooropleidingen toegevoegd.

Log in om deze foto te bekijken
Woont in Utrecht
Rijbewijs Ja
Auto Ik beschik niet over een auto

Vaardigheden

Excel
Powerpoint
Word

Talen

Er zijn nog geen talen toegevoegd.