Werkgevers Plaats vacature
Let op, je bent niet ingelogd
Log in of maak een account om het volledige profiel in te zien en deze student uit te nodigen.

Stagiair HBO Communicatie IEMES

Student #783528 (Vrouw, 25)

Laatste login 12 Januari 2019 09:11
Opleiding HBO Communicatie IEMES (4e jaar)
Schoolnaam Fontys hogescholen tilburg in 's Hertogenbosch
Internship type Afstudeerstage
Stageduur 22 weken
Dagen per week 1 of 2 dagen per week

Stage- en werkervaring

Sep 2017 - Jan 2018 Allround stagiaire
RUMAG, Amsterdam
Mijn stage begon ik op de afdeling brands and partnerships, waar ik voornamelijk ondersteunde in het onderhouden van contacten met samenwerkingspartners. Later werd ik onderdeel van het redactieteam en schreef ik quotes, blogs en copy's voor op de website en social media. Als redactieteam brainstormden we ook over campagnes en concepten voor samenwerkingen. Daarnaast ondersteunde ik regelmatig de merchandise-afdeling bij drukte en hielp ik in de organisatie van videoproducties.
Aug 2016 - tot heden Receptioniste
Devarana, Den Bosch
In deze functie check ik sauna-bezoekers in en uit. Hierbij geef ik de nodige informatie, boek ik restaurantreserveringen en massages in en ben ik telefonisch en face-to-face het aanspreekpunt wanneer er vragen, klachten of problemen zijn.
Feb 2014 - Mei 2014 Direct-sales
Direct promotions, Arnhem
In deze functie sprak ik mensen aan op straat en ging ik met ze in gesprek. Mijn doel was het overtuigen van deze mensen om lid te worden van Proefdiervrij en zo de dierproeven te verminderen/tegen te gaan. Ik was hierbij uiteraard ook verantwoordelijk voor de registratie van de gegevens en een correcte afhandeling. Tijdens deze functie heb ik veel gebruik gemaakt van mijn mensenkennis en heb ik erg veel geleerd op communicatief gebied. Ik heb dit als zeer leerzaam ervaren en heb hierdoor meer overtuigingskracht ontwikkeld.
Nov 2013 - Jan 2014 Assistente
Kleefkracht (vormgeven, printen, beletteren), s-Hertogenbosch
Bij Kleefkracht vervulde ik verschillende taken: - Telefoon aannemen en mailverkeer onderhouden met klanten. - Fotograferen van processen en social media up to date houden. - Assisteren bij snij- en plakwerk. - Schilderen van de vernieuwde printruimte - Pakketten aannemen en registreren.
Sep 2012 - Jun 2013 Communicatie stagiaire
BIZZI, Schijndel
Bij BIZZI heb ik gedurende mijn derde schooljaar op de opleiding MBO Communicatie 5 dagen per week stage gelopen. Tijdens deze stage voerde ik de volgende taken uit: - Organisatie en communicatie van evenemten. Een van de grote evenementen waar ik deels verantwoordelijk was voor de communicatie was de Teenstent die in dat jaar voor het eerst werd georganiseerd met carnaval. Dit was een nieuw concept voor jongeren tussen de 13 en 16 jaar. Voor dit project heb ik samengewerkt met organisatoren van Paaspop. - bijwerken en bijhouden van de website. Hiervoor heb ik o.a intervieuws afgenomen met al het personeel om hier vervolgens een leuke tekst over te schrijven. - Schrijven van persberichten. - Flyers en posters ontwerpen en produceren. - Telefoon aannemen, notities maken, mailen met klanten.

Vooropleidingen

Sep 2010 - Nov 2013 MBO Marketing en communicatie(Diploma behaald)
Koning Willem 1 College, s-Hertogenbosch
Log in om deze foto te bekijken
Woont in s-Hertogenbosch
Rijbewijs Ja
Auto Ik beschik over een auto

Vaardigheden

Excel
Java
Photoshop
Powerpoint
Word

Talen

Er zijn nog geen talen toegevoegd.