Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Let op, je bent niet ingelogd
Log in of maak een account om het volledige profiel in te zien en deze student uit te nodigen.

Stagiair HBO Communication and multimedia design

Student #807473 (Vrouw, 26)

Opleiding HBO Communication and multimedia design (4e jaar)
Schoolnaam Hogeschool Utrecht in Utrecht
Internship type Afstudeerstage
Stageduur 20 weken
Dagen per week 5 dagen per week

Stage- en werkervaring

Feb 2012 - Jun 2012 Stagiaire Creatie
Bek Grafische Producties, Veghel
Ondersteuning van het Creatie team en meewerken aan projecten/opdrachten van klanten.
Sep 2005 - Nov 2013 Barmedewerker en bediening
Verscheidene horecagelegenheden, Terneuzen en Utrecht
Barmedewerker en bediening bij Lokaal de Reunie te Utrecht (2010-heden) Barmedewerker en bediening bij Restaurant Kolkzicht te Terneuzen (2009-2010) Barmedewerker en bediening bij Café 't Bierwinkeltje te Terneuzen (2008-2010) Barmedewerker en bediening bij Artland Hospitality te Terneuzen (2008-2009) Broodafdeling en kassamedewerker bij Albert Heijn te Terneuzen (2006-2008) Barmedewerker en bediening bij Dans en Partycentrum Verberkmoes te Terneuzen (2005-2008)

Vooropleidingen

Sep 2009 - Jul 2013 HBO Communication and Multimedia Design(Gestart)
Hogeschool Utrecht, Utrecht
Log in om deze foto te bekijken
Woont in Utrecht
Rijbewijs Ja
Auto Ik beschik niet over een auto

Vaardigheden

Illustrator
Indesign
Organisatorisch
Perfectionistisch
Photoshop
Microsoft Office
Stressbestendig

Talen

Nederlands
Engels

Nevenactiviteiten

Bestuursjaar bij studentenvereniging Unitas S.R. te Utrecht (2012-2013) Verenigingsbestuur, functie Vice-ab actis Senatus Als Senaat ben je verantwoordelijk voor de vereniging en onderhoud je contacten met o.a. de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en de gemeente Utrecht. Daarnaast begeleid je de vele commissies die de vereniging rijk is. Naast deze algemene taken zijn mijn specifieke taken als Vice-ab actis o.a. de interne communicatie binnen de vereniging en het begeleiden van enkele commissies en de eerstejaars leden. Designcommissie bij Unitas S.R. te Utrecht (2011-2012) Als hoofd van deze commissie was ik verantwoordelijk voor het ontwerpen van verschillend promotiemateriaal voor zo goed als alle commissies binnen studentenvereniging Unitas S.R. Dit varieerde van een poster voor kleine activiteiten tot verschillend promotiemateriaal voor grootschalige evenementen. Introductie Commissie Intern bij Unitas S.R. te Utrecht (2011-heden) De Introductie Commissie Intern (ICI) is een commissie die verantwoordelijk is voor de introductieweek voor alle aankomende studenten in Utrecht. Deze commissie organiseert tijdens de UIT-week een vierdaags programma met o.a. workshops, cultureel podium, informatiemarkt en meerdere optredens van grote artiesten. Ook de gehele promotie rondom deze vier dagen en het regelen van apparatuur en terras behoren tot de taken van de ICI. Galacommissie van Zeldenrust Steelant College te Terneuzen (2008-2009) Organiseren van het eindexamengala. Het regelen van onder andere de locatie en drank- en eetvoorziening, aankleding en kaartverkoop. Op http://devonverberkmoes.wordpress.com kunt u (school)werk van mij bekijken.