Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Let op, je bent niet ingelogd
Log in of maak een account om het volledige profiel in te zien en deze student uit te nodigen.

Stagiair HBO communicatie

Student #807810 (Vrouw, 28)

Opleiding HBO communicatie (3e jaar)
Schoolnaam Hogeschool Inholland in Rotterdam
Internship type Werkervaringstage
Stageduur 24 weken
Dagen per week 5 dagen per week

Stage- en werkervaring

Jan 1900 - Jan 1900
,
Stage 2008 ? 2009 10uur communicatie, Zierikzee Tijdens mijn tweede stage en afstudeerstage Grafisch Vormgeven werkte ik in een jong, fris en klein communicatiebureau. Hier hielp ik enthousiast mee in alle fasen van het ontwerpproces. (www.10uur.nl) 2007 ? 2008 Florad Marketing Group, Goes Ik was voor het eerst stagiaire bij een marketing- en communicatiebureau. Ik verrichtte vooral grafische aanpas-werkzaamheden en keek mee over de schouder van deskundigen.

Vooropleidingen

Er zijn nog geen vooropleidingen toegevoegd.

Log in om deze foto te bekijken
Woont in Rotterdam
Rijbewijs Ja
Auto Ik beschik niet over een auto

Vaardigheden

Excel
Photoshop
Powerpoint
Word

Talen

Er zijn nog geen talen toegevoegd.

Nevenactiviteiten

Opdracht 2010 Leer- werkopdracht Alumninetwerk Inholland NEWb; 20 weken werken aan een opdracht voor een externe opdrachtgever. Wij ontwierpen een nieuwe huisstijl voor het Alumninetwerk van Inholland en maakte het uitvoeringsplan om het netwerk opnieuw op de kaart te zetten. Met deze opdracht wonnen wij de NEWb Award Best Communicationproduct! Cursus 2010 Assistent Drogist, Drogisterij Academy Assen Diploma behaald: augustus 2010 Om meer bevoegdheden te kunnen krijgen, werd mij al vrij snel een tweede cursus aangeboden; Assistent Drogist. Deze geeft toegang tot het zelfstandig draaien van een winkel en alle verantwoordelijke taken die daarbij horen. Financiƫle taken met kassa?s en de kluis, opstarten en afsluiten en natuurlijk de adviserende en leidinggevende taak over de verkoopmedewerkers.