Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Let op, je bent niet ingelogd
Log in of maak een account om het volledige profiel in te zien en deze student uit te nodigen.

Stagiair HBO Bedrijfskunde MER

Student #935052 (Vrouw, 26)

Opleiding HBO Bedrijfskunde MER (4e jaar)
Schoolnaam Hogeschool van Amsterdam in Amsterdam
Internship type Afstudeerstage
Stageduur 26 weken
Dagen per week 2, 3, 4 of 5 dagen per week

Stage- en werkervaring

Sep 2015 - Nov 2015 Oproepkracht Service Team
Allianz Global Assistance, Amsterdam
- Advies/informatie geven aan tussenpersonen, reisbureaus en klanten over de producten en diensten - Helpen bij het afsluiten van een verzekering en vragen beantwoorden over betalingen - Binnenkomende telefoon, post en e-mail beantwoorden - Administratief werk zoals het opmaken van Peugeot en Citroën zekerheidsplannen, verwerken van machtigingen, opmaken van Engelse verklaringen, verzekeringen opzeggen etc.
Apr 2015 - Jun 2015 Online Sourcer
Manpower, Amsterdam
- Online zoeken middels jobboards, zoals Nationale Vacaturebank en Monsterboard - Proactief benaderen en screenen van professionals op MBO, HBO en universitair niveau voor bedrijven zoals ING Bank N.V., ABN AMRO en Accenture. Verschillende trainingen gevolgd m.b.t. het voeren van een eerste selectiegesprek en het online zoeken naar de juiste kandidaten voor een bepaalde vacature. Reden vertrek: Manpower is afgeschaald. Hierbij viel de avondploeg van Online Sourcers weg, waar ik onder viel.
Jan 2015 - Aug 2015 Junior Event Manager
ING Bank N.V., Amsterdam
- Projecten (zelfstandig) uitvoeren en evenementen organiseren zoals: SAIL 2015: SAIL Amsterdam is sinds 1975 uitgegroeid tot het grootste publieksevenement van Nederland en het grootste gratis toegankelijke nautische evenement van Europa. Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJhaven. Ik heb me hier bezig gehouden met de coördinatie van vrijwilligers en de bouw en invulling van het ING eiland. Ook heb ik een scholenactie georganiseerd voor scholen rondom het SAIL gebied in samen werking met Delta Lloyd. Grip op je Vermogen: Grip op je Vermogen is een congres dat georganiseerd wordt door Elsevier en ING. Het doel van het congres is het geven van praktische informatie zodat bezoekers direct aan de slag kunnen om grip op hun vermogen te houden. Het event is onderdeel van Personal Banking ING. TEFAF: 's werelds meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs. ING 10 jaar trotse hoofdsponsor Rijksmuseum: ING sponsort al 10 jaar het Rijksmuseum. Hiervoor werd een publieksevent georganiseerd in het Rijksmuseum. Als afsluiting werd het ‘Waterlicht’ getoond op het museumplein i.s.m. Daan Roosegaarde. Schoolreisje van je Leven “Circ Eloize”: Dit event viel volledig onder mijn verantwoordelijkheid. Twee scholen in Nederland konden een schoolreis winnen, geheel verzorgd door ING. Uit de 800 aanmeldingen zijn er twee klassen gekozen die de avond van hun leven konden beleven in Koninklijk Theater Carré, waar ze de voorstelling “Circ Eloize” konden bijwonen. Voorafgaand aan de voorstelling was er een spannend voorprogramma met leuke activiteiten. - Bijwonen van intake gesprekken - Planningen en draaiboeken maken - Contacten onderhouden met leveranciers - Beheer over vier van de mailboxen van de afdeling - Managen van evenementen - Vergaderen met verschillende afdelingen en partijen/bedrijven betreft evenementen - In de verschillende tools werken voor het maken van websites, evaluaties en uitnodigingen - Verschillende administratieve werkzaamheden waarbij er regelmatig contact werd gehouden met de sponsorlocaties van ING: Amsterdam Arena, Koninklijk Theater Carré, Rijksmuseum, Ahoy etc. - Schrijven van een onderzoeksrapport betreft een gekozen probleemstelling binnen ING. Het onderzoeksrapport had als uitgangspunt het verbeteren van het event Grip op je Vermogen.
Aug 2012 - Jan 2015 Interviewer
Desan Research Solutions, Amsterdam
telefonisch en face-to-face enquêteren voor verschillende opdrachtgevers.

Vooropleidingen

Sep 2010 - Jun 2011 HBO Commerciële Economie(Gevolgd)
Hogeschool van Amsterdam, Amsterdam
Sep 2003 - Jun 2009 HAVO HAVO, Economie & Maatschappij(Diploma behaald)
Sint Nicolaas Lyceum, Amsterdam
Log in om deze foto te bekijken
Woont in Amsterdam
Rijbewijs Nee

Vaardigheden

Analytisch vermogen
Communiceren
Onderzoek
Zelfstandig
Zelfstandigheid

Talen

Nederlands
Engels

Nevenactiviteiten

-