Werkgevers Plaats vacature
Let op, je bent niet ingelogd
Log in of maak een account om het volledige profiel in te zien en deze student uit te nodigen.

Student #1056879 - HBO Communicatie

Amstelveen 21 jaar — Vrouw

Ik beschik over een rijbewijs , maar beschik niet over een auto.

Stagegegevens

Opleiding Communicatie (4e jaar)
Schoolnaam Hogeschool Van Amsterdam in Amsterdam
Aanvang opleiding September 2016
Verwachtte afstudeerdatum September 2020
Stagesoort Afstudeerstage
Stageduur 20 weken
Dagen per week 3 dagen per week

Stage- en werkervaring

Stage projectmanager (events, campagne)
Bureau voor Reuring
September 2019 - tot heden
Amsterdam

Supervisor Evenementen
Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij, Bank Giro Loterij
Februari 2019 - tot heden
Amsterdam
De Goed Geld Loterijen organiseren veel evenementen voor haar deelnemers. Denk hierbij aan onder andere de televisieopnames voor programma's als Miljoenenjacht, Eén tegen honderd en Miljonairs. Daarnaast zijn er nog vele andere evenementen: Marco Borsato in de Kuip, musicals als Mamma Mia! en de Lion King, Elisabeth in Concert enzovoorts. Tijdens de evenementen ben ik als supervisor eindverantwoordelijk voor de dag zelf. Ik werk als verlengende van de projectleider en stuur hierbij mijn eigen team aan zodat het evenement goed verloopt.

Webcare Medewerkster
Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij, Bank Giro Loterij
Juli 2018 - Februari 2019
Amsterdam
Het verzorgen van alle online content van de Goed Geld Loterijen.

Stage redactie
Ze.nl
Oktober 2017 - Februari 2018
EEN Media
Ze.nl is een vrouwenwebsite gemaakt voor en door vrouwen. Het is onderdeel van EEN Media, een multimediaal bedrijf met activiteiten op het gebied van (digital) publishing, events, formats waar- onder Fashionscene TV, Girlsfair en Yourscene, e-commerce con- cepten gericht op jongeren, vrouwen, fashion, beauty en lifestyle. Met het huidige portfolio bestaande uit meer dan 15 titels, waaronder Girlscene.nl, Fashionscene.nl, Shopgids.nl, Shopscene.nl en Ze.nl, bereikt EEN Media ruim 2 miljoen unieke bezoekers per maand en is daarmee een van de grootste online publishers op het gebied van vrouwen, beauty en mode.

In totaal heb ik twaalf weken lang stage gelopen bij Ze.nl. Ik mocht veel zelfstandig doen, waardoor iedere dag een (leerzame) uitdaging was.

Voordat ik aan mijn stage begon, was er een duidelijk verbeterpunt: Ze.nl moest meer volgers krijgen op haar social mediakanalen. Aan mij was het de taak om de Instagram van Ze.nl flink onder de loep te nemen. Om de volgers en de juiste Instagram-tactieken beter te begrijpen, heb ik een onderzoek uitgevoerd. Hierin ben ik op zoek gegaan naar dé manieren om de redactie hiermee te helpen. Uiteindelijk heb ik dit onderzoek gepresenteerd tijdens een vergadering en heb ik mijn communicatieadviezen gedeeld met de redactieleden. Dit was echter niet de enige keer dat ik advies heb gegeven. Iedere maandag hielden we een redactievergadering waarin verschillende punten besproken werden.
Naast het doen van een onderzoek heb ik geleerd om mezelf op een juiste manier te representeren. Zo mocht ik namelijk persevenementen (van Nutella en Pure Leaf) bezoeken namens Ze.nl. Hier moest ik contacten leggen met andere bloggers en social influencers. Doel van deze persevenementen was het achterlaten van een goede indruk. Niet alleen van mij als persoon, maar ook van de website Ze.nl.

Tijdens mijn stageperiode mocht ik meedraaien als een echte redactrice. Dat betekent dat ik onderwerpen voor artikelen moest verzinnen, ze vervolgens moest schrijven en het ook gepubliceerd werd onder mijn naam. Het schrijven en bedenken van de juiste content was daarom ook mijn hoofdtaak. Ik heb mijn schrijfstijl hierdoor enorm verbeterd en ook op verschillende manieren leren schrijven. Zo heb ik geleerd om gericht te schrijven voor een bepaalde doelgroep, heb ik SEO-artikelen leren schrijven en heb ik geleerd hoe ik commerciële teksten kan schrijven, zonder dat het ‘te’ commercieel wordt. Mijn schrijfstijl verbeteren is iets wat ik van tevoren graag wilde, dus ik ben heel blij dat het ook gelukt is.

Mijn stagetijd bij Ze.nl heb ik ervaren als een ontzettend leerzame tijd waarin ik mezelf veel heb mogen ontwikkelen.

Vooropleidingen

HBO Media, Informatie en Communicatie (Gevolgd)
Hogeschool van Amsterdam
September 2015 - Februari 2016
Amsterdam

Kennis, vaardigheden, eigenschappen

Kennis

Er is nog geen kennis toegevoegd.

Vaardigheden

Er zijn nog geen vaardigheden toegevoegd.

Karaktereigenschappen

Er zijn nog geen karaktereigenschappen toegevoegd.

Talen

Nederlands
Volledige professionele vaardigheid

Engels
Professionele werkvaardigheid

Nevenactiviteiten

Laatste login: 7 Oktober 2019 17:14