Werkgevers Plaats vacature
Let op, je bent niet ingelogd
Log in of maak een account om het volledige profiel in te zien en deze student uit te nodigen.

Student #1079922 - HBO Hotel- en Eventmanagement

Utrecht 20 jaar — Vrouw

Ik ben op zoek naar een stageplek voor mijn vierdejaars minor (Hotel & Eventmanagement TIO - Utrecht) Stageperiode: september - december 2020

Ik beschik over een rijbewijs , maar beschik niet over een auto.

Stagegegevens

Opleiding Hotel- en Eventmanagement (4e jaar)
Schoolnaam Hogeschool Tio
Aanvang opleiding September 2017
Verwachtte afstudeerdatum Juni 2021
Stagesoort Meewerkstage
Stageduur 15 weken
Dagen per week 5 dagen per week

Stage- en werkervaring

Au Pair
Familie Bonaire
Maart 2020 - Juni 2020
Bonaire
Tijdens deze periode ben ik Au Pair geweest op Bonaire bij een Nederlands gezin met 3 jonge kinderen. Vanwege de coronacrisis had ik op het resort minder te doen en werd ik door het gezin gevraagd om hun te komen helpen. Gezamenlijk met een andere Au Pair waren wij verantwoordelijk voor het gehele huishouden en de zorg voor de 3 kinderen.

Stagiair Assistent Resort Manager
Bonaire Boutique Resort
Februari 2020 - Juni 2020
Bonaire
Als Assistent Resort Manager was ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op en rondom het resort. Waaronder het inchecken en rondleiden van gasten, het organiseren van activiteiten voor de gasten op het resort en op het eiland zelf (o.a. BBQ & Salsa avonden, Jeep safari, Cave diving etc...) . Daarnaast was ik een (online)aanspreekpunt voor alle vragen van gasten.

Restaurant Medewerkster
Alan & Pim's
April 2019 - tot heden
Utrecht
In dit restaurant ben ik wijkloper. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben over een deel van het restaurant en in dit deel de gasten bedien.

Stagiair Accountmanagement
TIG Sports
Mei 2018 - Augustus 2018
Amsterdam
Eerstejaars stage bij Sportevenementen bedrijf TIG Sports. Tijdens deze periode heb ik meegeholpen met het organiseren van het DELA EK Beachvolleybal 2018.

Ik was onder andere verantwoordelijk in de voorbereiding voor de organisatie en uitvoering/ plaatsing van de vlaggen van de deelnemende landen in alle stadions, de led-borden & reclame uitingen van sponsoren en de logistiek (vervoer, catering e.d.) van VIPS.

Tijdens het event zelf was ik werkzaam op de speellocatie Zuiderpark in Den-Haag als operationeel aanspreekpunt voor bezoekers, spelers, sponsoren en VIPS.

Restaurant Medewerkerster
Parkrestaurant Anaflora
Mei 2017 - Mei 2018
Utrecht
In het restaurant was ik wijkloper. Ik stuurde mijn collega's aan in het werk wat zij deden in mijn wijk. Ook nam ik bestellingen van gasten op, serveerde deze uit en deed de betalingen

Vooropleidingen

Er zijn nog geen vooropleidingen toegevoegd.

Kennis, vaardigheden, eigenschappen

Kennis

 • Microsoft Excel
 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Powerpoint
 • Microsoft Word

Vaardigheden

 • Marketing
 • Organiseren
 • Presenteren
 • Project Management
 • Planmatig werken

Karaktereigenschappen

 • Nauwkeurig
 • Zorgzaam
 • Communicatief
 • Sociaal
 • Teamspeler

Talen

Nederlands
Moedertaal of tweetalig

Engels
Professionele werkvaardigheid

Spaans
Beperkte werkvaardigheid

Nevenactiviteiten

Naast muziek is ook sport en specifiek volleybal een grote passie van mij. In het verleden heb ik op topsport niveau gevolleybald. Van 2012 t/m 2015 trainde ik bij het Regionaal Talent Centrum in Rotterdam. Ik trainde hier 6 uur in de week (naast de eigen trainingen en wedstrijden bij de club). In deze periode had ik een zogenaamde LOOT/ Topsport status op mijn middelbare school. Ik heb hier heel veel geleerd qua doorzettingsvermogen, discipline, teamwork en presteren onder druk.

Laatste login: 11 Augustus 2020 13:03