Werkgevers Plaats vacature
Let op, je bent niet ingelogd
Log in of maak een account om het volledige profiel in te zien en deze student uit te nodigen.

Stagiair HBO Human resources management

Student #933840 (Vrouw, 23)

Laatste login 1 Juni 2018 09:44
Opleiding HBO Human resources management (4e jaar)
Schoolnaam Hogeschool leiden in Leiden
Internship type Afstudeerstage
Stageduur 20 weken
Dagen per week 4 dagen per week

Stage- en werkervaring

Feb 2018 - Jul 2018 Afstudeerscriptie HRM
Hogeschool Leiden, Leiden
Momenteel voer ik mijn afstudeeronderzoek uit bij mijn eigen hogeschool op de afdeling HRM. Mijn scriptie gaat over het verbeteren en vernieuwen van het performance management model (functioneren en beoordelen) dat voor de medewerkers wordt gehanteerd. De hoofdvraag van mijn onderzoek is: Wat is er nodig om de implementatie van een nieuw performance management model succesvol te laten zijn binnen Hogeschool Leiden?
Feb 2016 - Dec 2016 HR-Stagiaire
Albron, Port Zélande
Voor mijn tweede- en derdejaars stage was ik als HR-stagiaire werkzaam bij Albron Center Parcs Port Zélande. Hier liep ik voor vier dagen per week, 40 weken lang, stage ter verrijking van mijn studie Human Resource Management vanuit Hogeschool Leiden. Voor het tweede jaar werkte ik vooral op operationeel niveau en voor het derde jaar werkte ik meer op tactisch niveau, waarbij ik ook een onderzoek deed. Taken die ik uitvoerde waren onder andere: * Werving en selectie * Verzuim registratie * Personeelsgegevens up-to-date houden * Eerste aanspreekpunt voor medewerkers met vragen * Verzorgen van in- en uitdiensttreding van medewerkers * Het organiseren en houden van selectie- en introductiedagen * Vakantiekrachten project (werving en selectie, selectie- en introductiedagen houden, sollicitatiegesprekken voeren, contact houden met het uitzendbureau, regelingen rondom contracten) Mijn onderzoek vanuit het derde jaar ging over het binden en boeien van de jongere generatie medewerkers binnen Albron Center Parcs Port Zélande.
Dec 2015 - tot heden (Examen) Trainer
Lyceo, Landelijk
Als trainer bij Lyceo ben ik landelijk inzetbaar bij middelbare scholieren op VMBO-, HAVO- en VWO-niveau die een training nodig hebben. Ik geef trainingen in het vak Nederlands. Mijn taken zijn onder andere: * Examentrainingen geven in het vak Nederlands * Bijles geven * Huiswerkbegeleiding bieden * Studievoorlichting geven op middelbare scholen over mijn eigen studie Human Resource Management
Mrt 2015 - Jun 2015 HR-stagiaire
Tempo-Team, Dordrecht
Voor mijn opleiding Human Resource Management heb ik bij Tempo-Team een oriëntatiestage gelopen van 240 uur, waar ik kennis heb gemaakt met alles op het gebied van instroom en uitzenden. Dit heb ik ervaren als een heel leuke en leerzame tijd. Taken die ik onder andere heb uitgevoerd zijn: * Het matchen van vacatures met mogelijke kandidaten en beoordelen van CV's * Het opnemen van de telefoon of klanten bellen * Meekijken met intakegesprekken en deze vervolgens zelf houden * Het schrijven van de TTT (Tempo-Team Toppers) * Het schrijven van vacatures * Helpen met administratieve ondersteuning, zoals het maken van plaatsingen.

Vooropleidingen

Aug 2008 - Jun 2014 HAVO Havo(Diploma behaald)
Insula College, Dordrecht
Log in om deze foto te bekijken
Woont in Dordrecht
Rijbewijs Ja
Auto Ik beschik niet over een auto

Vaardigheden

Geven van trainingen
Presenteren
Recruitment
Research
Microsoft Office

Talen

Nederlands
Engels
Duits

Nevenactiviteiten

- Het geven van diverse trainingen rondom HR - Begeleiden van intervisies - Activiteiten voor de studiecommissie van mijn opleiding HRM