Werkgevers Plaats vacature
Let op, je bent niet ingelogd
Log in of maak een account om het volledige profiel in te zien en deze student uit te nodigen.

Student #1062694 - MBO Directiesecretaresse/Managementassistent

Veenendaal 22 jaar — Vrouw

Ik ben opzoek naar een uitdagende stage, waar ik mijn passie en vaardigheden kan delen en uitbreiden.

Ik beschik over een rijbewijs en beschik over een auto.

Stagegegevens

Opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent (3e jaar)
Schoolnaam Roc Midden Nederland
Aanvang opleiding September 2017
Verwachtte afstudeerdatum Juli 2020
Stagesoort Afstudeerstage
Stageduur 29 weken
Dagen per week 3 dagen per week

Stage- en werkervaring

Thuiszorg
T-zorg
Oktober 2019 - tot heden
Rhenen
Huishoudelijk medewerker: Ik help de cliƫnten met huishoudelijke taken zoals: afwassen, stofzuigen en af en toe beddengoed verschonen. Ook houd ik de cliƫnten gezelschap en geef ik ze mijn tijd en aandacht.

Klantenservice medewerkster
Teleperformance Utrecht
Oktober 2018 - September 2019
Utrecht
Klantenservice medewerker voor bol.com. Ik beantwoord de klantvragen wat betreft: facturen, leveringen en compensaties. Ik maak vergoedingen aan voor de klant. Ik beheers over de e-mail functie dat houd in dat ik klantvragen beantwoord per e-mail maar ook telefonisch. Mijn motto is de klant staat centraal ondanks de situatie.

Outbound medewerker
Business Supporting Bv.
Mei 2018 - Augustus 2018
Veenendaal
Outbound medewerker voor Business Supporting. Het doel van mijn werkzaamheden was dat ik een energiecontract aan ondernemers en bedrijven ging verkopen telefonisch. Ik controleerde samen met de bedrijven en ondernemers hun KvK gegevens. Ook heb ik voor het bedrijf sociaalmedia accounts aangemaakt zodat meer mensen in de omgeving van het bedrijf af wisten en we meer sollicitanten zouden trekken. Ook heb ik de boekhouding van het bedrijf gedaan ik heb me bezig gehouden met de gegevens van de medewerkers die geordend, ik heb een budget opgesteld voor de materialen die het bedrijf nodig had.

Klantenservice medewerkster
Webhelp Ede klantenservice
September 2016 - Maart 2018
Ede
Klantenservice medewerkster voor Ziggo. Ik beantwoorden de klantvragen die gingen over het aansluiten van een nieuwe tv. Ik hielp de klanten met een monteursafspraak maken, en noteerde als een klant belde en aangaf dat er storingen waren. Ik corrigeerde serienummers in ons systeem en bood de klanten technische ondersteuning. Ook heb ik facturen gecrediteerd en gegevens voor de klant gewijzigd als dat nodig was.

Stage administratief medewerkster
SB Business Communicatie
September 2016 - Juni 2017
Veenendaal
Ik was stagiaire bij SB Business Communicatie. Ik zat op het begin van me stage bij de receptie daar nam ik telefoontjes aan van klanten of van medewerkers. Ook beantwoorden ik de mails die binnen kwam. Als er klanten naar het bedrijf kwamen voor een afspraak of meeting bood ik ze wat te drinken aan en begeleide ik ze naar hun afspraak. Na een half jaar heb ik op de administratie afdeling gezeten en heb ik facturen geordend in mappen en heb ik facturen behandeld.

Stagiaire als receptioniste
Stage bij schoonheidsspecialiste/ Welness Noorderkroon
April 2015 - Juni 2016
Veenendaal
Ik was stagiaire bij Noorderkroon welness in Veenendaal. Mijn taken waren dat ik de klanten verwelkomde in de welness en hun wat te drinken aanbood. Tijdens het wachten gaf ik de klant uitleg over de behandeling zodat de klanten wisten wat ze konden verwachten. Ook stelde ik de klanten gerust omdat sommigen klanten de behandelingen best wel eng vonden.

Stagiaire cateraar
catering Fresto
Maart 2015 - April 2015
Veenendaal
Tijdens mijn stage begon ik om 07:30 uur ik bereide de broodjes voor en maakte alles klaar en zette het in de vitrine neer. Tijdens de pauzes hielp ik de klanten en gaf ik hun bestellen door en rekende ik met klanten af.

Kassamedewerkster
Albert Heijn
Februari 2015 - Februari 2016
Veenendaal
Ik was kassamedewerkster en hielp de klanten met het afrekenen van hun producten en gaf aan of er kortingen waren of leuke acties waar de klanten aan mee konden doen. Ook hielp ik de klanten als ze niet wisten waar bepaalde producten in de winkel lagen.

Vooropleidingen

MBO Bedrijfsadministratie (Diploma behaald)
Roc A12
September 2015 - Juli 2017

Kennis, vaardigheden, eigenschappen

Kennis

 • Microsoft Office 365

Vaardigheden

 • Administratie
 • Communiceren
 • Overtuigen
 • Luisteren

Karaktereigenschappen

 • Nauwkeurig
 • Zorgzaam
 • Vrolijk
 • Collegiaal
 • Zelfverzekerd
 • Energiek
 • Vriendelijk
 • Serieus

Talen

Arabisch
Moedertaal of tweetalig

Nederlands
Volledige professionele vaardigheid

Nevenactiviteiten

Laatste login: 23 Oktober 2019 15:49