Werkgevers Plaats vacature
Let op, je bent niet ingelogd
Log in of maak een account om het volledige profiel in te zien en deze student uit te nodigen.

Student #1058040 - MBO ICT Beheerder

Rotterdam 23 jaar — Man

Ik ben een iemand die erg behulpzaam is en van aanpakken houdt. Tijdens drukte blijf ik rustig en hou overzicht. Tegelijkertijd ben ik ook een man die bezig moet zijn en van uitdaging in zijn werk houdt. Vakantiewerk is voor mij de mogelijk om een “extraatje” bij te verdienen en arbeidservaring op te doen. ICT ben ik een belangrijk aanspreekpunt voor klanten met vragen op het gebied van ICT. Ik vind het een uitdaging om zaken voor klanten goed uit te zoeken en eventuele problemen snel te verhelpen. Dit doe ik door goed te luisteren, door te vragen en mijn ICT-kennis optimaal in te zetten. Hierbij is mijn streven om zoveel mogelijk zelf op te lossen en de tweede en derde lijn alleen te belasten indien dat noodzakelijk is. Het werken bij ICT als helpdeskmedewerken ICT geef mij de kans om met mijn enthousiasme en energie bij te dragen aan de organisatie en er telkens voor te zorgen dat klanten tevreden zijn met de door mij verleende service. In mijn bijgevoegd curriculum vitae treft u menner informatie aan over mijn achtergrond kennis en ervaring. Ik ben communicatief vaardig, positief en oplossingsgericht. Dit in combinatie met mijn specifieke werkervaring als ICT bij mediamark maakt dat ik uitstekend pas in het door uw geschetste profiel. Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te leveren aan de organisatie en gebruik te maken van de mogelijkheden bij ICT om mijzelf veder te ontwikkelen. Mijn motivatie licht ik graag nader toe in een persoonlijk gesprek. Ik ben hiervoor telefonist te bereiken op 0628625409 op via e-mail op periklis.ramos@outlook.com Met vriendelijk groet

Ik beschik niet over een rijbewijs.

Stagegegevens

Opleiding ICT Beheerder (2e jaar)
Schoolnaam Roc Albeda College
Aanvang opleiding September 2018
Verwachtte afstudeerdatum September 2020
Stagesoort Afstudeerstage
Stageduur 43 weken
Dagen per week 3 dagen per week

Stage- en werkervaring

Werk
Mediamark
Juli 2018 - tot heden
Rotterdam
Vakantie baan ict

Stage
Pull&beer
Oktober 2017 - Maart 2018
Rotterdam

Crew
McDonald's
Juli 2017 - Februari 2018
Rotterdam

Automonteur
kwijt fit zuidplein
September 2016 - Juni 2017
Rotterdam

Vooropleidingen

MBO ICT Beheerder (Gestart)
Albeda Start College
September 2018 - Juni 2020

MBO Elektrotechniek (Gevolgd)
Albeda Start College
September 2015 - Juni 2017

Kennis, vaardigheden, eigenschappen

Kennis

  • ict
  • aries
  • dcdl
  • elektro

Vaardigheden

Er zijn nog geen vaardigheden toegevoegd.

Karaktereigenschappen

  • behulpzaam
  • ik ben een
  • erg
  • aanpakken

Talen

Spaans
Basisvaardigheid

Italiaans
Basisvaardigheid

Portugees
Basisvaardigheid

Nevenactiviteiten

Ik ben een iemand die erg behulpzaam is en van aanpakken houdt. Tijdens drukte blijf ik rustig en hou overzicht. Tegelijkertijd ben ik ook een man die bezig moet zijn en van uitdaging in zijn werk houdt. Vakantiewerk is voor mij de mogelijk om een “extraatje” bij te verdienen en arbeidservaring op te doen.

ICT ben ik een belangrijk aanspreekpunt voor klanten met vragen op het gebied van ICT. Ik vind het een uitdaging om zaken voor klanten goed uit te zoeken en eventuele problemen snel te verhelpen. Dit doe ik door goed te luisteren, door te vragen en mijn ICT-kennis optimaal in te zetten. Hierbij is mijn streven om zoveel mogelijk zelf op te lossen en de tweede en derde lijn alleen te belasten indien dat noodzakelijk is. Het werken bij ICT als helpdeskmedewerken ICT geef mij de kans om met mijn enthousiasme en energie bij te dragen aan de organisatie en er telkens voor te zorgen dat klanten tevreden zijn met de door mij verleende service.

In mijn bijgevoegd curriculum vitae treft u menner informatie aan over mijn achtergrond kennis en ervaring. Ik ben communicatief vaardig, positief en oplossingsgericht. Dit in combinatie met mijn specifieke werkervaring als ICT bij mediamark maakt dat ik uitstekend pas in het door uw geschetste profiel.


Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te leveren aan de organisatie en gebruik te maken van de mogelijkheden bij ICT om mijzelf veder te ontwikkelen. Mijn motivatie licht ik graag nader toe in een persoonlijk gesprek. Ik ben hiervoor telefonist te bereiken op 0628625409 op via e-mail op periklis.ramos@outlook.com

Met vriendelijk groet

Laatste login: 14 Juli 2019 04:02