"Binnen 3 minuten online en direct op stages solliciteren"

Perfecte hulpmiddelen

Online CV bouwer
Stel snel een krachtig CV op voor al je sollicitaties.
Unieke Matching
Vind de perfecte stage, direct afgeleverd in je mailbox.
Stage Wiki
Alles wat je wilt weten omtrent stage lopen en afstuderen is terug te vinden in onze stage wiki.

Handige extra's

Stage in het buitenland
Waar ook ter wereld, wij regelen het voor je.
Persoonlijkheidstest
Waar liggen jouw sterke kanten? Test het met de erkende persoonlijkheidstest.
CV check door een pro
Laat je CV checken door een pro, zodat je zeker bent van een krachtig CV.

Na je studie

Scriptie Awards
Afstudeerstage? Lever je scriptie in en maak kans op 1000 euro.
Vaste baan na je stage
Na je afstudeerstage helpen wij je aan een vaste baan!

Online CV bouwer

Hoe bouw je een goed CV? Stageplaza.nl helpt jou aan een mooi CV. Schrijf je in en voltooi je profiel tot 100% en jij bent verzekerd van een mooi CV. Jouw Stageplaza.nl profiel bevat alle cruciale elementen die een CV nodig heeft. Hierover kun je meer lezen in onze stage wiki.

Jouw CV profiel wordt automatisch onder de aandacht gebracht bij werkgevers die vacatures hebben die bij jouw CV profiel aansluiten. Zo hoef je dus niet per sé naar een stage te zoeken, maar kun je ook kijken tussen de stages die wij aan jouw CV profiel koppelen. Makkelijk toch?

Persoonlijkheidstest

Jouw CV vertelt jouw potentiële werkgevers over je vaardigheden en ervaring, maar heb jij ook de juiste persoonlijkheid voor de functie die zij aanbieden? Doe de persoonlijkheidstest en leer meer over jouw zwakke en sterke punten. Bovendien krijgen de werkgevers van de vacatures waar jij op solliciteert beter inzicht in jouw persoonlijkheid. Een persoonlijkheidstest vergroot daarmee ook de kans dat jij straks beter op je plek zit én de kans op een vaste baan na je stage bij jouw stagebedrijf.

Unieke Matching

Zodra je een account aanmaakt bij Stageplaza.nl matchen wij jouw CV profiel aan alle interessante stagevacatures in onze database. Zo kun je naast de zoekfunctie ook door deze lijst kijken naar leerzame en leuke stages. Bovendien stellen we alle werkgevers van deze stages ook op de hoogte van jouw CV profiel – zo hebben zij ook de mogelijkheid om jou uit te nodigen voor hun vacatures.

CV check door een pro

Heb je jouw CV profiel helemaal ingevuld, maar ben je nog niet zeker van het resultaat? Onze medewerkers zien dagelijks tientallen CV’s en kunnen moeiteloos jouw CV controleren op kwaliteit. Heb je jouw profiel dus helemaal voltooid en twijfel je? Neem dan contact met ons op en wij geven jouw handige feedback, zodat je zeker bent van een goed CV!