Blue Billywig Marketing Solutions B.V.

Bedrijfsgegevens
Blue Billywig Marketing Solutions B.V.
Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Hilversum, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Blue Billywig. Ontwerper en leverancier van het meest complete, gebruiksvriendelijke en flexibele Online Video Platform waarmee vele nationale en internationale klanten op strategische wijze hun videomateriaal beheren, publiceren en analyseren. Dit aantal neemt wekelijks toe.

Sinds onze oprichting in 2006 hebben wij erkenning gekregen als autoriteit op het gebied van online video door te winnen bij de Red Herring Europe Awards, de Deloitte Fast 50 en door uitgeroepen te worden tot FD gazelle. Wij zijn ondertussen uitgegroeid tot marktleider binnen de Benelux.

Marktleider word en blijf je niet zomaar. Blue Billywig volgt nauwlettend de trends en ontwikkelingen binnen de markt en speelt daar met innovatieve oplossingen op in. Wij hebben de ambitie onze voorsprong verder uit te bouwen en zijn hard op weg het grootste en beste online video platform van Europa worden. Klanten als Ahold, KPN, Mediaplanet, Unilever, AFC Ajax, Independent Ireland, Wegener en vele andere prachtnamen publiceren al vanaf ons platform.

Bedrijfspresentatie
Stages bij Blue Billywig Marketing Solutions B.V.