Werkgevers Plaats vacature

‘’Ik heb altijd last gehad van uitstelgedrag, maar ik vond een manier om dit aan te pakken’’

John van Balen en Jochem Smeets - 28 September 2018 08:14 - 0 vertoningen
Heleen van het YouTube kanaal Study Vibes stimuleert studenten om met haar mee te studeren om zo het meeste uit hun studie te halen. Heleen heeft op haar kanaal meer dan 25.000 abonnees en doet regelmatig livestreams van wel 8 uur achter elkaar! Hierin laat ze zien hoe ze studeert. Wij spraken Heleen over haar opleiding, stage-ervaring en natuurlijk haar Youtube kanaal.

Lees meer...

Hoe maak ik een goede beroeps- en studiekeuze?

Jochem Smeets - 13 Augustus 2018 07:17 - 166 vertoningen
Een groot deel van je leven moet je werken, dan kan je er maar beter voor zorgen dat je werk een beetje leuk is. Maar hoe zorg je ervoor dat je een leuke baan vindt? Dat begint bij een goede studiekeuze. Maar ook na je studie valt er nog genoeg te kiezen en zelfs tijdens je werkende leven zal je af toe van baan (moeten) wisselen. Het kunnen maken van een goede studiekeuze en beroepskeuze is dus van groot belang.

Lees meer...

10 tips voor studeren met warm weer

Jochem Smeets - 20 Juni 2017 08:29 - 1870 vertoningen
1. Start vroeg in de ochtend - Ook al ligt je bed nog zo lekker, probeer vroeg op te staan zodat je op tijd kan beginnen met leren. Wanneer je vroeg begint kan je vóór het heetste moment van de dag al voldoende geleerd hebben zodat je op dat moment even lekker kan ontspannen in de zon, of in de schaduw.

Lees meer...

more