Interview Timo van Belkum

John van Balen, Jochem Smeets - Nov. 29, 2018, 10:52 a.m. - 0 views
Timo van Belkum, student aan de Avans Hogeschool in Den Bosch en genomineerd voor Avans student van het jaar 2018. Wij spraken Timo over waarom hij is genomineerd en wat hem naast zijn studie allemaal bezighoudt.

‘’Ik heb altijd last gehad van uitstelgedrag, maar ik vond een manier om dit aan te pakken’’

John van Balen en Jochem Smeets - Sept. 28, 2018, 10:14 a.m. - 0 views
Heleen van het YouTube kanaal Study Vibes stimuleert studenten om met haar mee te studeren om zo het meeste uit hun studie te halen. Heleen heeft op haar kanaal meer dan 25.000 abonnees en doet regelmatig livestreams van wel 8 uur achter elkaar! Hierin laat ze zien hoe ze studeert. Wij spraken Heleen over haar opleiding, stage-ervaring en natuurlijk haar Youtube kanaal.

Hoe maak ik een goede beroeps- en studiekeuze?

Jochem Smeets - Aug. 13, 2018, 9:17 a.m. - 166 views
Een groot deel van je leven moet je werken, dan kan je er maar beter voor zorgen dat je werk een beetje leuk is. Maar hoe zorg je ervoor dat je een leuke baan vindt? Dat begint bij een goede studiekeuze. Maar ook na je studie valt er nog genoeg te kiezen en zelfs tijdens je werkende leven zal je af toe van baan (moeten) wisselen. Het kunnen maken van een goede studiekeuze en beroepskeuze is dus van groot belang.

10 tips voor studeren met warm weer

Jochem Smeets - June 20, 2017, 10:29 a.m. - 1870 views
1. Start vroeg in de ochtend - Ook al ligt je bed nog zo lekker, probeer vroeg op te staan zodat je op tijd kan beginnen met leren. Wanneer je vroeg begint kan je vóór het heetste moment van de dag al voldoende geleerd hebben zodat je op dat moment even lekker kan ontspannen in de zon, of in de schaduw.

''Uiteindelijk zijn er twee gewonden en twee doden gevallen.’’

Amber Ebens - June 1, 2017, 1:19 p.m. - 1373 views
Het zal je maar gebeuren, in je laatste twee weken van je stageperiode in Mexico wordt er in de rondte geschoten. Het overkwam derdejaars studente Kootje Dijkstra. Hieronder lezen wij haar ervaring over haar stage in Mexico en de gebeurtenis aan het einde van haar stageperiode.

10 tips voor een goede concentratie

Amber Ebens - May 17, 2017, 8:49 a.m. - 4106 views
Het einde van het schooljaar nadert en veel studenten verliezen hun motivatie voor deze laatste weken. Hieronder geef ik jou een aantal tips om nog het beste uit je schooljaar te halen!