Over Stageplaza

Stageplaza zorgt sinds 1998 dat stagiaires en werkgevers elkaar snel en op efficiënte wijze vinden. Stageplaza biedt dagelijks nieuwe stages en afstudeeropdrachten aan voor stagiaires. Bedrijven vinden bij Stageplaza altijd talentvolle stagiaires van alle opleidingen en van alle niveaus. Ruim 200 stagiaires schrijven zich tijdens of na hun afstuderen dagelijks in op onze stagebank. Stageplaza is marktleider wat betreft online-bemiddeling tussen werkgevers en stagiaires. Stageplaza is gevestigd in Culemborg.

Gratis voor studenten

Stageplaza heeft zichzelf bewezen als dé online-stagebank voor stagiaires en werkgevers. Stageplaza is de meest effectieve manier om aan een relevante stage te komen en bovendien gratis voor stagiaires die op zoek zijn naar een stageplaats. Per jaar komen duizenden stagiaires middels Stageplaza aan een leerzame stageplek in binnen- en buitenland en doen zo hun eerste belangrijke werkervaring op. Stageplaza begeleidt stagiaires ook tijdens en na de stage en staat stagiaires bij met raad en daad. Voor elke stage op elk niveau is Stageplaza de partner met expertise.

Voordeel voor bedrijven

Stageplaza is een betrouwbare en professionele partner voor het vinden van de beste stagiaires en het organiseren van uw stagebeleid. Sinds 1998 werkt Stageplaza samen met grote en kleinere bedrijven, van multinationals tot het MKB. Bedrijven met een stageplaats betalen een vast bedrag per geplaatste stage. Voor bedrijven die meerdere stagiaires kunnen gebruiken is een voordelig pakket ontwikkeld. Stageplaza biedt een uitgelezen mogelijkheid om al in een vroeg stadium met de meest talentvolle studenten in contact te komen. Stageplaza hanteert een bewezen systeem, is uiterst effectief en voorziet ieder bedrijf van een gedegen advies op maat.

Stage netwerk

Stageplaza heeft een groot netwerk aan maatschappelijke partners en werkt al sinds de oprichting samen met de belangrijkste onderwijsinstellingen. Stageplaza maakt zich sterk voor bevordering van kennis over de stagebranche en de steeds belangrijkere plek die stages in onze maatschappij innemen. Ook waar het de maatschappelijke stage betreft neemt Stageplaza zijn verantwoordelijkheid.