Interview Timo van Belkum

John van Balen, Jochem Smeets - 29 November 2018 10:52 - 0 vertoningen

Timo van Belkum studeert momenteel Commerciële Economie op de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Naast zijn studie kennen mensen hem ook wel als DJ TimoV. ‘’Naast mijn studie ben ik veel bezig met het maken en draaien van muziek als DJ. Ook organiseer ik evenementen.’’ Timo zit nu in het 2e jaar van zijn opleiding en zit daar ook op de juiste plek. ‘’Over het algemeen heb ik het goed naar mijn zin en vliegt de tijd voorbij’’. Een jongen die zich naast zijn studie dus veel inzet voor anderen, dit is dan ook één van de vele redenen dat Timo door zijn medestudenten is genomineerd voor  Avans student van het jaar 2018.

Timo is naast zijn studie en zijn DJ carrière met nog meer dingen bezig. Hij gaat bijvoorbeeld elke vrijdag langs bij ouderen om hen aandacht te geven en huishoudelijke activiteiten te verrichten én heeft hij een eigen (duurzame) onderneming. Dit doet hij omdat hij het enorm belangrijk vindt om mensen met elkaar verenigen.

Timo heeft zijn eerste ervaring in de praktijk opgedaan toen hij nog op het MBO zat. In deze tijd heeft hij ook voor het eerst stage gelopen. ‘’Ik heb stage gelopen op het MBO bij Jan Vis artiesten en evenementen. Ik heb daar leren omgaan met werkdruk en het echt werkleven mogen ervaren.’’ Door Timo zijn hobby als DJ sloot dit erg goed aan bij zijn interesses en daardoor was dit ook een ideale stage voor hem.

Over zijn nominatie als student van het jaar 2018 van de Avans Hogeschool was Timo aardig verrast en hij blijft er ook bescheiden over. ‘’Zelf zag ik weinig reden voor een nominatie. Mijn klasgenoten hebben met deze nominatie tot stand gebracht. Erg leuk!’’ Na zijn studie zou de droombaan voor Timo een professionele carrière als DJ zijn, net als zijn grote voorbeeld Martin Garrix. ‘’Mijn grote voorbeeld is Martin Garrix, niet alleen door zijn succes en de muziek, maar ook om het feit dat hij altijd enthousiast is en hard werkt.’’

Als zijn droom geen werkelijkheid mag worden dan zou Timo graag carrière willen maken in de marketing en communicatie branche voor bekende mensen en muzikanten. Maar tot die tijd blijft Timo hard werken om zijn droom werkelijkheid te laten worden en blijft hij goed zijn best doen op zijn studie. Als belangrijke tip wil Timo meegeven aan andere studenten dat je moet genieten van je tijd op school en dat je er veel tijd aan moet besteden. ‘’Als je dit  niet doet, moet je het later allemaal inhalen als je er geen zin meer in hebt. Maak daarnaast ook genoeg tijd voor leuke dingen om zo te kunnen ontspannen.’’

Of Timo ook daadwerkelijk Avans student van het jaar 2018 wordt is nog niet bekend, maar wij zullen het zeker laten weten als het bekend gemaakt wordt. Natuurlijk is deze nominatie al een hele prestatie!

Feeds

RSS feed
Atom feed

Redactie

Onze redactie stelt je dagelijks op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van studeren en stage lopen. Heb jij interessant nieuws? Onze contactgegevens zijn:

Telefoon
088 555 4000
E-mail
redactie@stageplaza.nl

Volg ons