Cultuurfonds Almere

Bedrijfsgegevens
Cultuurfonds Almere
Branche Cultuur en Kunst
Locatie Almere, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Een levendig en cultuurrijk Almere. Dát is wat stichting Cultuurfonds Almere inspireert, want een bruisend cultureel aanbod verrijkt onze stad. Daarom zet het stimuleringsfonds zich in voor het versterken, verbreden, verbinden en vooruitgaan van de Almeerse cultuursector. Sinds 2015 bevorderen wij innovatie, samenwerking en professionalisering en stimuleren wij talent, diversiteit en duurzame ontwikkeling in de cultuursector in Almere.

Ben jij een creatieveling die gek is op kunst, cultuur, muziek, fashion en andere culturele uitingen? Zoek je een stageplaats waar je je ontwikkeld tot échte marketeer? Dan is dit de stage die je zoekt!

Dit ga je doen
Als je bij ons stage loopt, tel je écht mee. Je bent onderdeel van een hecht en betrokken team dat zich inzet voor de cultuursector van Almere. Samen met onze marketeer voer je diverse activiteiten uit om ons én de projecten die wij ondersteunen onder de aandacht van Almeerders te brengen. Je maakt content en beheert de social media kanalen. Gaat op pad om projecten te filmen en fotograferen. Duikt de statistieken in om het effect van jouw werkzaamheden te meten. En bent verantwoordelijk voor het opstellen en versturen van nieuwsbrieven.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.
Stages bij Cultuurfonds Almere