Nierstichting

Bedrijfsgegevens
Nierstichting
Branche Anders
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Locatie Bussum, Nederland
Bedrijfsomschrijving

De Nierstichting en Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN) Vanuit onze gezamenlijke missie zetten wij alles op alles voor een toekomst met zo min mogelijk nierziekten en willen wij mensen met een nierziekte in staat stellen zoveel mogelijk het leven te kunnen leiden waar zij zelf voor kiezen.

Wij strijden op een innovatieve en baanbrekende manier voor gezonde nieren voor iedereen. En dat is hard nodig want ruim 1,7 miljoen mensen in Nederland hebben nierschade.

De behoefte van patiënten staat centraal in wat we doen. Het draait om hun levenskwaliteit, vrijheid en energie om gewoon mens te zijn. De Nierstichting werkt in haar activiteiten nauw samen met de NVN. Je komt te werken binnen het Team Netwerk & Partnerships Je wordt in de uitvoering van deze rol ondersteund en aangestuurd door de Event Manager, Anna Koster.

Als collega binnen onze ambitieuze en dynamische organisaties krijg je de kans om je vanuit je expertise dagelijks in te zetten voor het ‘goede doel’ en écht verschil te maken voor nierpatiënten.

Bedrijfspresentatie
Stages bij Nierstichting