DomusCura groep B.V.

Bedrijfsgegevens
DomusCura groep B.V.
Branche Makelaardij / vastgoed
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Ederveen, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Gelegen in Ederveen, om de hoek bij station Veenendaal-de Klomp.

Jarenlange Ervaring en Passie voor de Bouw
Ons bedrijf staat voor jarenlange ervaring en expertise. Wij hebben een rijke geschiedenis in de bouw, waarbij we jarenlang bestaande woningen hebben aangepast voor mensen met een handicap, in opdracht van gemeentes, particulieren en bedrijven. De afgelopen tien jaar hebben we ons ook onderscheiden als projectontwikkelaar in de recreatiesector, met talloze recreatiewoningen en mobiele woningen als resultaat.

Specialisatie in Mantelzorgwoningen
Sinds 1 november 2014 is het plaatsen van mantelzorgwoningen vergunningsvrij. Deze ontwikkeling hebben we direct omarmd en inmiddels hebben we meer dan 600 mantelzorgwoningen gerealiseerd en geplaatst door heel Nederland.

Uitbreiding naar de Zakelijke Markt
Wij werken niet alleen voor particulieren. We ontwikkelen ook projecten voor de zakelijke markt, waaronder woningen voor starters, senioren, hofjes, zorgboerderijen en zorginstellingen. Daarnaast zijn we volop bezig met het ontwerpen en produceren van Tiny Houses.

Vakmanschap en Innovatie
Ons team combineert zeventig jaar gezamenlijke ervaring in de bouw- en zorgbranche. Met een mix van ouderwets degelijk bouwen en moderne innovaties creëren wij zorgwoningen die volledig aan uw wensen voldoen. Ons beproefde bouwsysteem en vakkundige begeleiding zorgen voor een soepel proces tot en met de oplevering.

Creatieve en Duurzame Oplossingen
Onze eigen architect zet uw wensen direct om in 3D-animaties. Met ruim 150 verschillende ontwerpen bieden we praktische en getoetste oplossingen. Wij bouwen standaard verantwoord en duurzaam tegen een betaalbare prijs.

Bij ons krijgt u een zorgwoning die voldoet aan al uw wensen, gebouwd met liefde voor het vak en aandacht voor detail.

Bedrijfspresentatie
Stages bij DomusCura groep B.V.