Jansen Smit Makelaars en Taxateurs

Bedrijfsgegevens
Jansen Smit Makelaars en Taxateurs
Branche Makelaardij / vastgoed
Locatie Amsterdam, Nederland
Bedrijfsomschrijving

WIJ ZIJN JANSEN SMIT MAKELAARS TAXATEURS

Het meest complete jonge makelaarskantoor van Amsterdam. Dat betekent dat we de gedrevenheid, oprechte aandacht en no-nonsense aanpak bieden van een jong, klein kantoor en dat je tegelijkertijd bij ons terecht kunt voor al je vastgoedwensen. Van aan- en verkoop tot verhuur, beheer en taxaties. Het beste van twee werelden dus. Wel zo prettig toch?

HOE HET BEGON

Jansen Smit is opgericht door Erik en Richard. Twee bevlogen makelaars met ruim 10 jaar ervaring bij grote makelaarskantoren in Amsterdam. In 2017 besloten zij samen hun droom waar te maken: de start van een eigen makelaarskantoor in Amsterdam. Een makelaar die het anders doet dan de gevestigde orde. Persoonlijker, voordeliger en zonder poespas. Een makelaar die je om 21 uur ’s avonds kunt appen, die feilloos aanvoelt wat jij nodig hebt en die voor jou door het vuur gaat. Of je nu een starterswoning zoekt in Zuidoost, je grachtenpand in het Centrum wilt verhuren of je woning in Amstelveen wilt laten taxeren. Jansen Smit staat voor je klaar!

WAAROM WE BEWUST KLEIN BLIJVEN

Inmiddels zijn we geen pionierende starters meer. Ons kantoor groeit en wordt volwassener. Maar we blijven met beide benen op de Amsterdamse grond staan. Dat betekent dat we bewust klein blijven. Op deze manier kunnen we oprechte aandacht voor elke klant garanderen. Want we snappen dat het kopen of verkopen van een huis een life event is. Het is spannend en soms emotioneel. Wij willen de makelaar zijn die naast je staat. Jouw rots in de branding in het hele proces: van het eerste kennismakingsgesprek tot de bezichtigingen en het tekenen van de koopakte. Je kunt op ons rekenen!

VERTEL ME MEER

Meer weten? Pak de telefoon of kom langs voor een kop koffie op ons kantoor in Amsterdam-Oost.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.
Stages bij Jansen Smit Makelaars en Taxateurs