Bonpack International

Bedrijfsgegevens
Nog geen logo geüpload.
Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Locatie Zwolle, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Bonpack International BV is de specialist in elastische & niet-elastische netten.
We zijn een Nederlandse producent en mogen jaarlijks meer dan 50 miljoen meter
elastische & niet-elastische voor de voedingsmiddelenindustrie en agrarische sector produceren. Wij zijn daar trots op en doen dit met een enthousiast team die u kunnen
helpen te zoeken naar het juiste net voor uw product.

Wij bieden naast de netverpakkingen het beste op het gebied van natuurdarmen.
Perfektie is een groot woord. Te groot misschien voor alles wat door de mens is gemaakt, maar als een darm precies tot op de millimeter past om een worst, dan is dat perfekt.

Onze kruiden, kruidenmixen, gedroogde groenten, sauzen, marinades en hulpstoffen van Grandmother’s Recipes zijn geselecteerd uit alle werelddelen. Ze zijn gemaakt van de beste kwaliteit en bekend om hun superieure smaak. Onze producten hebben het FSSC certificaat. Onze biologische kruiden zijn SKAL gecertificeerd. RiskPlaza audit is van toepassing.

Bonpack International BV biedt een uitgebreid assortiment messen en veiligheidsproducten.

Onze kerntemperatuurmeters geven precies aan wanneer gevogelte, vlees of vis gaar is.
Gissen is niet langer nodig, want onze Pop-Up Timers en Cook ‘d Right sensors verzekeren u telkens weer van een perfect bereide maaltijd. Garandeer uw klanten voedselveiligheid.

Bonpack International BV voor al uw vleesnetten, kookthermometers, natuurdarmen, kruiden, sauzen & marinades, hulpstoffen, slagerijbenodigheden, Vikan, schoonmaakmiddelen van Pollet, Qleaniq Smart Hygiëne en meer….

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.