La Kraft

Bedrijfsgegevens
Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een jong bedrijf die in 3 jaar tijd d.m.v. projecten en en goede klantenservice een groot terugkomend klantenbestand hebben opgebouwd.

Met 2 medewerkers in totaal runnen wij La Kraft met daarbij enkel bij projecten nog enkele tijdelijke krachten. Waar het ons aan ontbreekt is tijd om online een optimale ervaring voor onze klanten te bieden. Zowel op de webshop, social, photobewerking als ook de omschrijvingen bij producten en de bijkomende seo. Wij laten je vrij in nieuwe ideeën en de uitvoering hiervan.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in E-sigaretten & E-liquids en in onderstaande tekst kun je lezen hoe ons bedrijf is onstaan en waar wij nu staan:

''Wij zijn om gezondheid redenen zelf met de elektronische sigaret begonnen. Op het moment dat wij hiermee van start gingen was een wilskracht nog een echte must i.v.m. de kwaliteiten die er anno 2012 op de markt waren. Doch waren wij razend enthousiast omdat wij direct verschil merkten in gezondheid. Om die reden zijn wij een degelijk plan van aanpak gaan opzetten om andere personen ook mee te kunnen laten genieten van de voordelen die de E-sigaret met zich mee brengt.

Na enkele jaren veel kennis opgedaan te hebben m.b.t. de elektronische sigaret kunnen wij U op een bevredigend niveau uitleg geven over zowel de ingrediënten als ook de producten zodat klanten geen miskoop doen. Met ons eigen merk E-liquid genaamd “La Kraft E-liquids’’ durven wij met trots te zeggen dat wij voor vrijwel elke normale damper een smaak naar wens in ons assortiment hebben. ''

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.