Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660

Stage lopen bij Lumiar

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account
Branche Onderwijs / Training / Wetenschap
Stad Groenekan

Over Lumiar

Lumiar is bedenker van een innovatief onderwijsconcept in Nederland en is geïnspireerd door succesvolle en innovatieve scholen uit het buitenland.

Lumiar is een Brede School voor ‘democratisch basisonderwijs voor Natuurlijk Leren’ en ‘natuurlijke’ kinderopvang. Wij hebben nu twee vestigingen (Vianen en Groenekan) en de derde vestiging (Leidsche Rijn) is al in ontwikkeling.

Onze visie in het kort: Ieder kind is van nature nieuwsgierig en wíl ontdekken en leren. Wij spreken die natuurlijke ontwikkelingsdrang aan en gaan uit van de innerlijke motivatie van ieder kind. We laten ze zelf doen en ervaren en probleemoplossend denken. Zo leren kinderen dieper, multidisciplinair, relevanter en met meer plezier. 

Lumiar wil de Coolblue worden in onderwijsland en wij zoeken daarom enthousiaste, nieuwsgierige, ondernemende en divergent denkende stagiaires met lef en visie die mee willen bouwen aan het succes van Lumiar.

Stages bij Lumiar

1 vacature beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.